Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Οργή για 55χρονο που υπέβαλε σκύλο σε φρικτά βασανιστήρια (VIDEO)

Το άτυχο ζώο που βρίσκεται πλέον σε ασφαλές περιβάλλον, αναρρώνει και αναζητά ανθρώπους που θα τον αγαπήσουν και θα τον υιοθετήσουν

Σοκαρισμένη είναι ολόκληρη η χώρα από τη βάναυση κακοποίηση σκύλου από τον ιδιοκτήτη του στα Κουνουπιδιανά Χανίων.

Όπως περιγράφουν τοπικά Μέσα ο ιδιοκτήτης του σκύλου, ένας 55χρονος που εξακολουθεί να αναζητείται, έδεσε και κρέμασε το ζώο και του έκοψε τους όρχεις.

Όπως δήλωσε στο flashnews.gr, η πρόεδρος της Πανελλαδικής Φιλοζωικής Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας Νατάσα Μπομπολάκη, τα ουρλιαχτά του σκύλου άκουσε περαστικός ο οποίος έτρεξε φωνάζοντας προς το μέρος του ιδιοκτήτη. Το ζώο μεταφέρθηκε άμεσα σε κτηνίατρο.

Σύμφωνα με το cretalive, ο σκύλος σώθηκε, ωστόσο έχει στο κεφάλι και άλλα σημάδια στο κεφάλι, πιθανώς από κακοποίηση. Ο άνδρας αναζητείται από την αστυνομία, και τα στοιχεία του είναι γνωστά.

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο ανταποκριτής της ΕΡΤ, ο 55χρονος είναι πατέρας τριών παιδιών, ενώ η γυναίκα του κυοφορεί δίδυμα.

https://www.facebook.com/elizabeth.iliakis/videos/10223032354092897/?t=2

Τι κατέθεσαν μάρτυρες για την αποτρόπαια πράξη

Aυτόπτες μάρτυρες έχουν ήδη καταθέσει για το περιστατικό, ενώ όπως αναφέρει το ekriti.gr, η σύζυγός του 55χρονου κατέθεσε ότι ο σκύλος εκνεύρισε τον άνδρα της, γιατί ήθελε να παίξει μαζί του και δεν το άφηνε να κάνει δουλειές.

Φιλοζωικές οργανώσεις προγραμματίζουν διαμαρτυρία έξω από την δημόσια υπηρεσία στην οποία εργάζεται ο δράστης ενώ το βράδυ της Δευτέρας συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι του.

Το άτυχο ζώο που βρίσκεται πλέον σε ασφαλές περιβάλλον, αναρρώνει και αναζητά ανθρώπους που θα τον αγαπήσουν και θα τον υιοθετήσουν.

Πηγή: newpost

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ στη Θεσσαλονίκη: Δίπλωσε νταλίκα στον Περιφερειακό – Μπαράζ τροχαίων
Έχει μείνει ανοιχτή μόνο μια λωρίδα και έχει σχηματιστεί μεγάλο μποτιλιάρισμα – Σε ποιο σημείο έγινε το ατύχημα
ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ στη Θεσσαλονίκη: Δίπλωσε νταλίκα στον Περιφερειακό – Μπαράζ τροχαίων