Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Συγκλονίζει η μάνα Μάγδα Φύσσα: «Ο Παύλος τα κατάφερε... Γιε μου»!

«Ο Παύλος τα κατάφερε...», είπε και συγκλόνισε η κραυγή της μάνας

Σε πανηγυρισμούς ξέσπασε η Μάγδα Φύσσα μετά την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου για τη δολοφονία του γιου της, Παύλου Φύσσα, και για τη Χρυσή Αυγή.

Βγαίνοντας από το Εφετείο μετά την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, η Μάγδα Φύσσα δήλωσε: «Ο Παύλος τα κατάφερε... Γιε μου» και το πλήθος που έχει συγκεντρωθεί ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Δείτε το video:

Σημειώνεται ότι για τη δολοφονία Φύσσα το δικαστήριο έκρινε ένοχους όλους τους κατηγορουμένους με πρώτο τον Γιώργο Ρουπακιά πλην των κατηγορουμένων Σαντοριναίο και Τσακανίκα. Συγκεκριμένα, ένοχοι κρίθηκαν οι:

Αναστάσιος -Μάριος Αναδιώτης

Γεώργιος Δήμου

Ελπιδοφόρος Καλαρίτης

Ιωάννης Βασίλειος Κομιανός

Κωνσταντίνος Κορκοβίλης

Αναστάσιος Μιχάλαρος

Γεώργιος Πατέλης γραμματέας της ΤΟ Νίκαιας- πυρηνάρχης της οργάνωσης

Γεώργιος Σκάλκος

Γέωργιος Σταμπέλος

Λέων Τσαλίκης

Αθανάσιος Τσόρβας

Νικόλαος Τσόρβας και

Αριστοτέλης Χρυσαφίτης

Παράλληλα ένοχοι κρίθηκαν και όλοι όσοι κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά των Αιγύπτιων ψαράδων.

Όσον αφορά την επίθεση στα μέλη του ΠΑΜΕ το δικαστήριο μετέτρεψε την κατηγορία σε επικίνδυνη σωματική βλάβη και έκρινε ένοχους οι κατηγορούμενοι Καστρινός, Πανταζής και Χατζηδάκης ενώ για τους υπόλοιπους παύει η δίωξη για απλή σωματική βλάβη. Το δικαστήριο έκρινε ένοχους για οπλοκατοχή τον Νίκο Μιχαλολιάκο, τον Γιάννη Λαγό, τον Γιώργο Γερμενή ενώ ένοχη κρίθηκε για ψευδή κατάθεση και η σύζυγος του Γιώργου Ρουπακιά, Μαργαρίτα Μικελάτου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ