Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δικηγόρος οικογένειας Φύσσα: «Οι Χρυσαυγίτες ήταν βέβαιοι ότι θα αθωωθούν»

«Δεν ήταν έτοιμοι να υποβάλουν ελαφρυντικά», τόνισε – Τι είπε σχετικά με τις ποινές

Για «δικαίωση» των γονέων του Παύλου Φύσσα έκανε λόγο η δικηγόρος της οικογένειας, Ελευθερία Τομπατζογλου, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΘΕΜΑ 104,6» για την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για τη δίκη της Χρυσής Αυγής. «Προφανώς οι άνθρωποι ένιωσαν μια ελάχιστη δικαίωση καθώς γνωρίζουν ότι ο πόνος δεν μπορεί να απαλυνθεί για το χαμό του γιού τους. Η κυρία Φύσσα ένιωσε μια δικαίωση για τον Παύλο και όλα τα θύματα της Χρυσής Αυγής καθώς είχε κάνει τον αγώνα αυτόν και κοινωνικό πέρα από προσωπικό» είπε η δικηγόρος.

Σύμφωνα με την ίδια, μάλιστα, οι κατηγορούμενοι της Χρυσής Αυγής και οι δικηγόροι τους «ήταν τόσο βέβαιοι ότι θα αθωωθούν ώστε δεν ήταν έτοιμοι να υποβάλουν ελαφρυντικά».

Παράλληλα χαρακτήρισε «φαιδρό το επιχείρημα σε 5,5 χρόνια διαδικασία να μην υπάρχουν στοιχεία» προσθέτοντας ότι «είναι αστείο το επιχείρημα ότι υπήρχαν καθυστερήσεις και χρησιμοποιείται μόνο για μικροπολιτικούς λόγους». Όπως είπε χαρακτηριστικά τα αποδεικτικά στοιχεία ήταν όγκου 2 τεραμπάιτ.

Ερωτηθείσα για την απόφαση επί των ποινών απάντησε ότι «θα περάσει ένα μήνυμα ατιμωρησίας η χορήγηση ελαφρυντικών γιατί πέφτουμε σε ποινές ακόμα και κάτω των 5 ετών» συμπληρώνοντας ότι «προφανώς θα τους αφήσει έξω αν είναι χαμηλές οι ποινές».

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πάμε Στοίχημα: Διπλασιασμός με γκολ στο Νόριτς
Ανεβασμένοι είναι οι ρυθμοί στο ποδοσφαιρικό κουπόνι της Παρασκευής (29/03), με πληθος αγώνων λίγο πριν ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο.
Πάμε Στοίχημα: Διπλασιασμός με γκολ στο Νόριτς