Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κορωνοϊός: Συνελήφθη καθηγήτρια που αρνείται να φοράει μάσκα στην τάξη

Μετά από μήνυση του διευθυντή του σχολείου

Συνελήφθη η καθηγήτρια του ΕΠΑΛ Υμηττού η οποία αρνιόταν να φορέσει μάσκα την ώρα του μαθήματος, έπειτα από μήνυση που κατέθεσε εις βάρος της ο διευθυντής του λυκείου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, αστυνομικοί συνέλαβαν την καθηγήτρια, η οποία μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Δάφνης όπου σε βάρος της σχηματίζεται δικογραφία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Μega, δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί τις Αρχές καθώς έχει περάσει πειθαρχικό έλεγχο για ανάλογο περιστατικό, δηλαδή μη χρήση μάσκας μέσα στην αίθουσα του ώρα του μαθήματος.

Την πρώτη φορά της είχε επιβληθεί πειθαρχικό πρόστιμο στέρησης μισθού για έξι ημέρες.

«Η καθηγήτρια αυτή έχει μια δικιά της ιδεολογία, δεν θέλει να φοράει τη μάσκα» σημείωσε στο MEGA ο πρόεδρος του δεκαπενταμελούς του σχολείου, ενώ ένας από τους μαθητές τόνισε: «Της λέμε και εμείς οι μαθητές να βάλει μάσκα αλλά το αρνείται».

Σύμφωνα με τους μαθητές, η καθηγήτρια είναι αρνητής του κορωνοϊού και ιδεολογικά είναι αντίθετη με τη χρήση μάσκας. «Λέει δεν υπάρχει κορωνοϊός, δεν παθαίνει κανείς τίποτα, δεν κολλάει κανείς» αναφέρει στο MEGA ένας μαθητής του σχολείου.

Οι συστάσεις για να φορέσει τη μάσκα της ήταν καθημερινές ακόμα και από τον Διευθυντή του σχολείου, αλλά δεν συμμορφώνεται.

Πάρα το γεγονός ότι έχει γίνει αναφορά και στην Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, η φιλόλογος επέμενε να μην φοράει μάσκα, ενώ δεν τηρούσε ούτε τις απαραίτητες αποστάσεις με τους μαθητές.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αγγελούδης: Αντιμετωπίζουμε το παρεμπόριο στη λαϊκή Ξηροκρήνης στη Θεσσαλονίκη
Συνάντηση με κατοίκους στην περιοχή της Ξηροκρήνης είχε ο δήμαρχος της πόλης – Ποια θέματα συζητήθηκαν
Αγγελούδης: Αντιμετωπίζουμε το παρεμπόριο στη λαϊκή Ξηροκρήνης στη Θεσσαλονίκη