Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μετέφεραν με ΙΧ πάνω από 72 κιλά κάνναβης (ΦΩΤΟ)

Συνελήφθησαν από την αστυνομία δύο άτομα σε περιοχή της Θεσπρωτίας

Περισσότερα από 72 κιλά κάνναβης μετέφεραν με αυτοκίνητο δύο άντρες που συνελήφθησαν από την αστυνομία στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας, στο πλαίσιο δράσεων για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:

Οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, οδήγησαν στη σύλληψη δύο ατόμων, που μετέφεραν με αυτοκίνητο προς το εσωτερικό της χώρας σημαντική ποσότητα κάνναβης, με σκοπό την περεταίρω διακίνησή της.

Πρόκειται για δύο ημεδαπούς, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της μεταφοράς, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της εισαγωγής στη χώρα και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας, χθες (28-10-2020) το πρωί, συνελήφθησαν στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας, οι προαναφερόμενοι.

Ειδικότερα, σε έρευνα που έγινε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες, βρέθηκαν στο χώρο των αποσκευών και κατασχέθηκαν 25 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 72 κιλών και 300 γραμμαρίων.

Επίσης, κατασχέθηκε το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των ναρκωτικών, ιδιοκτησίας ενός εκ των συλληφθέντων, καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ενώ το προανακριτικό έργο ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Δείτε τις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από την αστυνομία:

kannabi_thesprotia_1.jpg
kannabi_thesprotia_2.jpg

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Κάθε ανήλικος ηλικίας κάτω των 13 ετών δεν θα μπορεί, χωρίς να συνοδεύεται από έναν ενήλικο, να κυκλοφορεί από τις 23.00 έως τις 06.00 σε δημόσιους...
Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους
Ένας καθηγητής του Χάρβαρντ μιλά για τον κίνδυνο σοβαρών ασθενειών που διατρέχουν όσοι αμελούν τη στοματική τους υγιεινή
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους