Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σάλος με κορωνό – πάρτι σε ξενοδοχείο: Ο Ολυμπιακός «έδωσε» 3 παίκτες του

Δείτε βίντεο από το επίμαχο πάρτι

Δεκάδες άτομα αψήφησαν τα μέτρα του κορωνοϊού σε πάρτι σε γνωστό ξενοδοχείο στη λεωφόρο Συγγρού. Ειδικότερα, πάνω από 30 άτομα διασκέδαζαν στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου και δεν θα τους είχε αντιληφθεί κανείς εάν πολίτης δεν ειδοποιούσε ανώνυμα την Άμεση Δράση.

Το περιπολικό που έφτασε στο ξενοδοχείο διαπίστωσε ότι οι παρευρισκόμενοι είχαν βάλει δυνατά τη μουσική και διασκέδαζαν σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πάρτι συμμετείχαν ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, κάτι το οποίο είναι πλέον επίσημο καθώς η ίδια η ΠΑΕ ανακοίνωσε πως θα τους επιβληθεί πρόστιμο και αναφέρει και τα ονόματά τους.

Σε όλους επιβλήθηκαν πρόστιμα των 600 ευρώ (300 για άσκοπη μετακίνηση και 300 για μη χρήση μάσκας), ενώ ως διοργανώτρια του πάρτι φέρεται μία 24χρονη.

Στη νεαρή επεβλήθη το πρόστιμο των 3.000 ευρώ, ενώ συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει απερίφραστα τη συμμετοχή τριών ποδοσφαιριστών της, των Ρούμπεν Σεμέδο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο Φελίπε σε συγκέντρωση 30 ατόμων το βράδυ της Κυριακής σε ξενοδοχείο της Λ. Συγγρού, όπως προκύπτει από τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ.

Η αψήφιση των απαγορεύσεων αλλά και των κανονισμών της ομάδας μας για αυτή την εποχή είναι απαράδεκτη.

Οι εμπλεκόμενοι έχουν ήδη κληθεί σε απολογία και θα τους επιβληθεί το ανώτατο προβλεπόμενο χρηματικό πρόστιμο, το οποίο θα διατεθεί στο σύνολό του ως δωρεά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Δείτε το ρεπορτάζ του Μέγκα για το συμβάν. 

 

Δείτε βίντεο που έχει κυκλοφορήσει από το πάρτι. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μαρινάκης: Απαράδεκτα και αχαρακτήριστα τα όσα συνέβησαν σήμερα στη Βουλή
Είμαστε απέναντι στη βία, απέναντι στα φαινόμενα εκχυδαϊσμού της Δημοκρατίας, απέναντι σε τραμπουκισμούς και απειλές, αναφέρει ο κυβερνητικός...
Μαρινάκης: Απαράδεκτα και αχαρακτήριστα τα όσα συνέβησαν σήμερα στη Βουλή