Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μυλόπουλος: Αναγνώρισα με θάρρος το λάθος μου - Μένος εναντίον μου

Νέα ανάρτηση από το Γιάννη Μυλόπουλο

Με νέα ανάρτησή του στα socia media ο Γιάννης Μυλόπουλος, αναφέρεται στις αντιδράσεις που προκάλεσε χτεσινή του ανάρτηση η οποία αναπαρήγαγε fake news, υποστηρίζοντας πως άτομο που περίμενε στην ουρά για rapid test στη Θεσσαλονίκη από τον ΕΟΔΥ, χωρίς να υποβληθεί τελικά, ενημερώθηκε πως ήταν θετικός.

Ο ίδιος απέσυρε τελικά την ανάρτησή του αναγνωρίζοντας το λάθος του. «Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε ανάρτησή μου για ιστορία που άκουσα έκρινα καλό να την κατεβάσω. Μη μπορώντας να αποκαλύψω τις πηγές μου, σεβόμενος προσωπικά δεδομένα, δεν μπορώ να υποστηρίξω την αξιοπιστία της. Οι πρωταγωνιστές αν θέλουν θα προχωρήσουν οι ίδιοι σε καταγγελία», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο στο περιστατικό ανέφερε σήμερα ο Στέλιος Πέτσας λέγοντας «Ο κύριος Μυλόπουλος είναι πρώην πρύτανης και ένας άνθρωπος που τοποθετήθηκε σε υψηλές θέσεις από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των οποίων το Μετρό της Θεσσαλονίκης, κι ένας άνθρωπος που συμμετέχει μέχρι και σήμερα στην κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. Επομένως, η αναφορά του έχει ένα σαφές πολιτικό και κομματικό αποτύπωμα. Τέτοιου είδους αναφορές, όμως, που συμβάλλουν στη διασπορά ψευδών ειδήσεων, αν είναι ψευδής αυτή η καταγγελία την οποία έχει, η ενημέρωση η οποία υπάρχει σε όλους τους πολίτες δεν μπορεί να υπονομεύεται από τέτοιου είδους αναρτήσεις, οι οποίες είναι ανώνυμες, κι όταν τους επισημαίνεται ο κίνδυνος να κατεβάζει κανείς την ανάρτησή του, χωρίς να ζητά ούτε μία συγγνώμη. Επομένως, επειδή είναι πολύ σημαντικό αυτό το θέμα, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υπονομεύεται ούτε η αξιοπιστία των φορέων που είναι επιφορτισμένοι με την προστασία της Δημόσιας Υγείας στη χώρα μας αλλά ούτε να μένουν αναπάντητα τέτοιου είδους ζητήματα, ο ΕΟΔΥ θα κινηθεί νομικά και εκεί θα κληθεί ο κ. Μυλόπουλος να αποδείξει αυτές τις καταγγελίες τις οποίες έκανε».

Στη σημερινή του ανάρτηση ο κ. Μυλόπουλος αναφέρει πως αναγνώρισε με θάρρος το λάθος του κάνοντας λόγο για μένος σε βάρος του.

Αναλυτικά αναφέρει:

Παρακολουθώ τις παρατεταμένες αντιδράσεις για την χτεσινή μου ανάρτηση, οι οποίες συνεχίζονται με την ίδια ένταση και το ίδιο μένος εναντίον μου.

- Λες και δεν απέσυρα τη συγκεκριμένη ανάρτηση λίγες ώρες μετά, αναγνωρίζοντας το λάθος μου να εμπιστευτώ, χωρίς καμία πρόθεση, μια ιστορία που μου μεταφέρθηκε και την δημοσιοποίησα με κάθε επιφύλαξη, όπως εξ αρχής δήλωσα, χωρίς να μπορώ να υποστηρίξω την αξιοπιστία της.

- Λες και δεν ανέλαβα τις ευθύνες μου από χτες το απόγευμα ακόμη, εξηγώντας με ειλικρίνεια τους λόγους που με οδήγησαν τόσο στην ανάρτηση, όσο και στην απόσυρσή της.

Κατηγορούν εμένα ότι δήθεν συμβάλλω στη δυσφήμιση του ΕΟΔΥ, όταν από χτες το απόγευμα που κατέβασα την ανάρτηση, μέχρι και τώρα, είναι οι κατήγοροι και υβριστές μου που αναπαράγουν μια ιστορία την οποία εγώ και απέσυρα εγκαίρως και παραδεχόμενος ότι δεν μπορώ να υποστηρίξω την αξιοπιστία της, ουσιαστικά αποκατέστησα την όποια βλάβη τυχόν αυτή έκανε στον λίγο χρόνο που έμεινε αναρτημένη.

Τώρα λοιπόν είναι οι υβριστές μου που συμβάλλουν στον δικό μου διασυρμό, αναγκάζοντάς με κι εμένα με τη σειρά μου να προστατέψω κι εγώ τον εαυτό μου με νόμιμα μέσα.

Εγώ έβαλα εγκαίρως τέλος σε αυτή την ιστορία, αναγνωρίζοντας με θάρρος το λάθος μου.

Αναμένω και από την άλλη πλευρά να κάνει το ίδιο.

«Το γαρ πολύ του έρωτος γεννά παραφροσύνη»

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έλλη Στάη: Είμαι 70 χρονών - Δεν κάνω διατροφή αλλά γυμνάζομαι (VIDEO)
Σπάνια συνέντευξη παραχώρησε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια – Τι είπε για τις προσπάθειες να «πετάξει» από πάνω της τον τίτλο της όμορφης
Έλλη Στάη: Είμαι 70 χρονών - Δεν κάνω διατροφή αλλά γυμνάζομαι (VIDEO)
Θεσσαλονίκη: Στη Θέρμη τα νέα εργαστήρια Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης
Το νέο σχολικό συγκρότημα θα ανεγερθεί σε οικόπεδο 20 στρεμμάτων στο Νέο Ρύσιο – Τι ανακοινώθηκε στο δημοτικό συμβούλιο Θέρμης
Θεσσαλονίκη: Στη Θέρμη τα νέα εργαστήρια Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης