Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τηλεκπαίδευση: Αποκαταστάθηκε η λειτουργία της υπηρεσίας Webex

Η Cisco έχει αποκαταστήσει τη λειτουργία της υπηρεσίας Webex

Η λειτουργία της υπηρεσίας Webex έχει αποκατασταθεί, αναφέρει η διευθύντρια επικοινωνίας και μάρκετινγκ της Cisco Ελλάδας- Κύπρου- Μάλτας, Έλενα Πρασσάκη.

«Η Cisco έχει αποκαταστήσει τη λειτουργία της υπηρεσίας Webex που επηρέασε σήμερα για μικρό χρονικό διάστημα έναν περιορισμένο αριθμό χρηστών στην περιοχή EMEAR (Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική και Ρωσία)», ανέφερε η κ. Πρασσάκη, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Επισημαίνει στη συνέχεια πως «συνεχίζουμε να εξελίσσουμε τα συστήματα και τις διαδικασίες μας για να μετριάσουμε την πιθανότητα παρόμοιων συμβάντων στο μέλλον. Ευχαριστούμε τους χρήστες του Webex για την υπομονή τους κατά την επίλυση αυτού του ζητήματος».

Νωρίτερα σήμερα, το υπουργείο Παιδείας είχε ανακοινώσει ότι "αναφορικά με τις δυσλειτουργίες του συστήματος τηλεκπαίδευσης Webex, από τη Γενική Γραμματεία Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης διευκρινίζονται τα ακόλουθα από το υπουργείο Παιδείας: Ο πάροχος της πλατφόρμας Webex έχει παράσχει διαβεβαίωσεις ότι εργάζεται για την αποκατάσταση του προβλήματος και έχει δρομολογηθεί η πλήρης επαναλειτουργία του συστήματος. Προφανώς δεν θα ληφθούν υπόψη απουσίες στις περιπτώσεις που παρουσιάστηκε τεχνικό πρόβλημα". 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ