Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θετικός στον κορωνοϊό ο Αμβρόσιος - Έφυγε από το νοσοκομείο

amvrosios

Παρά τις συστάσεις των γιατρών να παραμείνει στο νοσοκομείο λόγω και της ηλικίας του, ο πρώην Μητροπολίτης πήρε την απόφαση να φύγει

Θετικός στον κορωνοϊό είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιος.

Το πρωί βρέθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο στο Ρίο συνοδεύοντας τον διάδοχό του και νυν Μητροπολίτη, ο οποίος είναι επίσης θετικός στον ιό, καθώς έχρηζε νοσηλείας.   

Εκεί ο Αμβρόσιος ενημέρωσε κάποιους γιατρούς ότι είναι θετικό στον κορωνοϊό. Επειδή είναι μεγάλος σε ηλικία, του ζήτησαν οι γιατροί να παραμείνει στο νοσοκομείο, ωστόσο δεν ήθελε και υπέγραψε κι έφυγε. 

Μάλιστα, το τεστ στο οποίο είχε υποβληθεί ο πρώην Μητροπολίτης, το έκανε χωρίς να το γνωρίζουν οι στενοί του συνεργάτες. 

Ο πρώην Μητροπολίτης, Αμβρόσιος κατά καιρούς έχει ξεσηκώσει θύελλα με τις τοποθετήσεις του και για τον κορωνοϊό. Υπενθυμίζεται πως ο  μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος απειλούσε με αφορισμό πέραν της υπουργού Νίκης Κεραμέως, τον πρωθυπουρό, Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και το Νίκο Χαρδαλιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σοκολάτα: «Τσουχτερή» για αγρότες και καταναλωτές η τιμή του κακάο
Δεδομένου ότι οι τιμές σε δημοφιλή προϊόντα σοκολάτας έχουν ανέβει έως και 50% από πέρυσι, ορισμένοι αναλυτές προειδοποιούν ότι μπορεί να εξελιχθεί...
Σοκολάτα: «Τσουχτερή» για αγρότες και καταναλωτές η τιμή του κακάο