Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Προβλήματα στην τηλεκπαίδευση την πρώτη μέρα και για δημοτικά και νηπιαγωγεία

Προβλήματα στην τηλεκπαίδευση μέσω Webex

Με προβλήματα ξεκίνησε η τηλεκπαίδευση μέσω Cisco Webex και Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου για Νηπιαγωγεία και Δημοτικά σχολεία . Το σύστημα αυτή τη φορά «πέταξε» τους συνδεδεμένους χρήστες από την πλατφόρμα. Κάτι που αποδεικνύει ότι υπάρχει πρόβλημα στην ταυτοποίηση των χρηστών και όχι στην πλατφόρμα καθ’ αυτή.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Παιδείας, η τηλεκπαίδευση για τους μαθητές των δημοτικών συνεχίζεται κανονικά. Όπως λένε υπάρχουν κάποια μεμονωμένα προβλήματα που επιλύονται. Σύμφωνα με τα στοιχεία είναι συνδεδεμένες 47.000 ψηφιακές τάξεις με περίπου 700.000 μαθητές Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η τηλεκπαίδευση και για τη Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση είναι υποχρεωτική, η κάθε διδακτική ώρα θα έχει διάρκεια 30 λεπτά και θα πραγματοποιείται από τις 2 έως τις 5 μ.μ. για τα δημοτικά, και από τις 2 έως τις 4:20 μ.μ. για τα νηπιαγωγεία, συμπεριλαμβανομένων σύντομων διαλειμμάτων.

Πηγή: eleftherostypos

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Έργα και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Μουδανιών – Σε ποια σημεία
Συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας συνεχίζουν και σήμερα τις εργασίες αποκατάστασης κατεστραμμένων μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας
Θεσσαλονίκη: Έργα και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Μουδανιών – Σε ποια σημεία