Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Κατέληξε από κορωνοϊό 54χρονη νοσηλεύτρια – Η καταγγελία ΠΟΕΔΗΝ

Τι αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ για λάθη σε νοσοκομείο της Δράμας

Βαριές είναι οι απώλειες, για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας μας, που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορωνοϊού: Ακόμη ένα μέλος του υγειονομικού προσωπικού σε δημόσιο νοσοκομείο έχασε την ζωή του από τον φονικό ιό. Πρόκειται για μια νοσηλεύτρια 54 χρονών από το νοσοκομείο της Δράμας που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), που έκανε γνωστό τον θάνατό της απέστειλε συλλυπητήρια στους συναδέλφους και τους οικείους της νοσηλεύτριας, καταγγέλλοντας ωστόσο «λάθη και παραλείψεις» που οδήγησαν σε μεγάλη διασπορά εντός του νοσοκομείου.

Η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ:

«ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΧΑΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΙΟ

Νοσηλεύτρια 54 χρονών από το νοσοκομείο της Δράμας έχασε τη ζωή της σε ΜΕΘ Νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης. Συλλυπητήρια στους συναδέλφους και τους οικείους. Μαζί με τη θλίψη όμως υπάρχει και οργή. Για τα λάθη και τις παραλήψεις που οδήγησαν σε μεγάλη διασπορά του ιού εντός του νοσοκομείου.. Επίσης άλλη μια νοσηλεύτρια διασωληνωμένη 52 χρονών από το ίδιο νοσοκομείο δίνει τη μάχη για τη ζωή στη MEΘ του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. Πριν βρέθηκε θετική η κόρη της που γέννησε με καισαρική στο νοσοκομείο η οποία μάλλον κόλλησε τον ιό στο νοσοκομείο.

Ακόμη δύο συνάδελφοι από το νοσοκομείο Δράμας μεταφέρθηκαν με σοβαρά συμπτώματα στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Ένας τραυματιοφορέας και μια διοικητικός. Συνολικά 70 συνάδελφοι νοσούν στο νοσοκομείο Δράμας.

Ξέφυγε η κατάσταση με σημαντικές ευθύνες στη κακή διαχείριση των περιστατικών που οδήγησε σε μεγάλη διασπορά του ιού εντός του νοσοκομείου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καϊλή: Η ΕΕ και το κόμμα μου δεν με υπερασπίστηκαν - Θα μετακομίσω στην Ιταλία
«Bελγικές αρχές με χώρισαν βίαια από τη δίχρονη κόρη μου. Κάτι που δεν εύχομαι σε καμία μητέρα» είπε η Εύα Καϊλή
Καϊλή: Η ΕΕ και το κόμμα μου δεν με υπερασπίστηκαν - Θα μετακομίσω στην Ιταλία