Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πού καταγράφθηκαν τα οκτώ μεγαλύτερα ύψη βροχής

Oι βροχές και οι τοπικές καταιγίδες θα συνεχιστούν και το υπόλοιπο της ημέρας

Βροχές και τοπικές καταιγίδες σημειώνονται από τα μεσάνυχτα κυρίως στα ανατολικά και νότια τμήματα της χώρας μας, όπου έχουν καταγραφεί σημαντικά ύψη βροχής. Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr, στην Ασή Γωνιά Χανίων από τα μεσάνυχτα έως τις 09:00 το πρωί της Δευτέρας 30/11, έχουν καταγραφτεί 41 mm βροχής, ενώ τα οκτώ μεγαλύτερα ύψη βροχής για το ίδιο χρονικό διάστημα παρουσιάζονται στον παρακάτω Πίνακα.

3011_daily_rain.jpg

Πίνακας. Tα oκτώ μεγαλύτερα ύψη βροχής από τα μεσάνυχτα έως τις 09:00 το πρωί της Δευτέρας 30/11, όπως καταγράφτηκαν από το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/ Meteo.gr.       Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr, oι βροχές και οι τοπικές καταιγίδες θα συνεχιστούν και το υπόλοιπο της ημέρας στα ανατολικά και νότια τμήματα της χώρας, ενώ χιονοπτώσεις αναμένονται μετά το μεσημέρι στα ορεινά της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης και το απόγευμα  σε περιοχές του Έβρου με χαμηλό υψόμετρο. Τα εκτιμώμενα ύψη βροχής για το υπόλοιπο της ημέρας παρουσιάζονται στο Χάρτη, ο οποίος ακολουθεί.  

rainmap3011.png

Χάρτης. Εκτιμώμενα ύψη βροχής για τη Δευτέρα 30/11, σύμφωνα με το προγνωστικό μοντέλο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr. Επισημαίνονται οι περιοχές με τα κυριότερα φαινόμενα.

 

Πηγή: meteo.gr - https://www.meteo.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Κάθε ανήλικος ηλικίας κάτω των 13 ετών δεν θα μπορεί, χωρίς να συνοδεύεται από έναν ενήλικο, να κυκλοφορεί από τις 23.00 έως τις 06.00 σε δημόσιους...
Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους
Ένας καθηγητής του Χάρβαρντ μιλά για τον κίνδυνο σοβαρών ασθενειών που διατρέχουν όσοι αμελούν τη στοματική τους υγιεινή
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους