Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νέα υπόθεση κακοποίησης σκύλου στην Κρήτη (VIDEO)

Συνελήφθη η ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια

Nέο βίντεο κακοποίησης ζώου στην Κρήτη, έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Το περιστατικό σημειώθηκε στο Ηράκλειο, με μια ηλικιωμένη γυναίκα να χτυπά το σκυλί, ενώ παράλληλα το τραβάει με δύναμη.

Το περιστατικό αυτό, που έρχεται να προστεθεί σε άλλα πολλά ακόμα, δημοσιοποίησε η Φιλοζωική Οργάνωση Zoosos.gr, με ανάρτησή της, αναφέροντας ότι κατήγγειλαν την ηλικιωμένη που χτύπησε τον σκύλο.

Άμεσα στο σημείο βρέθηκε εθελόντρια της "Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κατά της Κακοποίησης των Ζώων", η οποία έγινε η ίδια μάρτυρας της κακοποίησης του ζώου.

Η αυτόπτης μάρτυρας ενημερώθηκε για την κακοποίηση του ζώου από μία γειτόνισσα, η οποία τράβηξε το πρωί της Κυριακής το σχετικό βίντεο και γι’ αυτό η φιλόζωη πήγε εκεί, προκειμένου να δει τι συμβαίνει.

Στο βίντεο, η ηλικιωμένη χτυπάει το σκυλί με τα χέρια της. Μάλιστα όπως εξήγησε η αυτόπτης μάρτυρας, η ηλικιωμένη το χτυπούσε και ενώ ήταν η ίδια μπροστά, μαζί με ένα ακόμα εθελοντή της Ένωσης "Πανελλήνια Ομάδα κατά της Κακοποίησης των Ζώων", γι’ αυτό και κάλεσαν την Αστυνομία.

Σύμφωνα με το cretapost, άνδρες της ΕΛΑΣ έφτασαν αμέσως στο σημείο και προσήγαγαν τον γιο της γυναίκας στον οποίο ανήκει ο σκύλος.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=39&v=V1vDA3GG-2w&feature=emb_title

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τραμπ για μεταναστευτικό: «Τα δικαστήρια με εμποδίζουν να διώξω χιλιάδες δολοφόνους»
«Δεν ξέρω αν πρέπει να τηρήσω το Σύνταγμα» είπε ο Αμερικανός πρόεδρος σε τηλεοπτική του συνέντευξη
Τραμπ για μεταναστευτικό: «Τα δικαστήρια με εμποδίζουν να διώξω χιλιάδες δολοφόνους»
Οπαδικό επεισόδιο στην Ιταλία: Οπαδός της Ίντερ δολοφόνησε φίλαθλο της Αταλάντα
Νέο οπαδικό επεισόδιο στην Ιταλία, με έναν 26χρονο φίλαθλο της Αταλάντα να μαχαιρώνεται μέχρι θανάτου από οπαδό της Ίντερ
Οπαδικό επεισόδιο στην Ιταλία: Οπαδός της Ίντερ δολοφόνησε φίλαθλο της Αταλάντα