Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΤΖΟΚΕΡ: Τα κλικ που πρέπει να κάνετε για τα 600.000 ευρώ

tzoker-online

Πώς να παίξετε από το σπίτι

Με μια απλή εγγραφή στο tzoker.gr μπορείτε να παίξετε ΤΖΟΚΕΡ εύκολα και γρήγορα και να διεκδικήσετε τα 600.000 ευρώ, που μοιράζει απόψε το δημοφιλές παιχνίδι του ΟΠΑΠ. Η εγγραφή σας μπορεί να γίνει μέσω υπολογιστή ή της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ, την οποία κατεβάζετε δωρεάν σε κινητό τηλέφωνο ή tablet από το App store ή μέσω του tzoker.gr πατώντας εδώ (συσκευές με Android).

 Μετά από μια πολύ σύντομη διαδικασία μπορείτε να συμπληρώσετε τους τυχερούς αριθμούς για το δελτίο σας, το οποίο θα λάβετε με email μόλις το καταθέσετε.

Η προθεσμία κατάθεσης δελτίων λήγει απόψε στις 21:30. Μισή ώρα μετά, στις 22:00, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση, η οποία μεταδίδεται ζωντανά στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube, στην ιστοσελίδα tzoker.gr  και μέσω της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ.

Πώς γίνεται η εγγραφή

Στην περίπτωση που χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας, επιλέγετε το κουμπί «εγγραφή» και συμπληρώνετε το email και τα στοιχεία σας στην ειδική φόρμα. Στη συνέχεια επιλέγετε το «όνομα χρήστη» και τον «κωδικό» που επιθυμείτε και δημιουργείτε το λογαριασμό σας. Αυτόματα, με την υποβολή της φόρμας, θα λάβετε ένα επιβεβαιωτικό email για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία. Με ανάλογο τρόπο πραγματοποιείται η εγγραφή και μέσω του tzoker app.

Επιπλέον, μέσω του  tzoker.gr και της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ, μπορείτε να πληροφορηθείτε για τις διαθέσιμες εβδομαδιαίες προσφορές, καθώς και για τα πακέτα συνεχόμενων κληρώσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ