Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Έλεγχος σε κομμωτήριο - Έκρυψαν πελάτισσες με αλουμινόχαρτα στα μαλλιά (VIDEO)

Επεισοδιακός έλεγχος στο Περιστέρι

Την ώρα που τα Δυτικά Προάστια παραμένουν στο κόκκινο, κάποιοι όπως θα δούμε στη συνέχεια μέσα από μαρτυρίες και τις αποκλειστικές εικόνες του Live News όχι μόνο δεν συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των ειδικών αλλά συνεχίζουν να αγνοούν προκλητικά τα μέτρα προστασίας και να λειτουργούν όπως παλιά. Τότε που δεν υπήρχε κορωνοϊός.

Σε αυτό το κομμωτήριο στο Περιστέρι, οι αστυνομικοί βρήκαν μέσα κατά τη διάρκεια του πρωινού ελέγχου 40 άτομα. Μάλιστα, όπως κατέγραψε η κάμερα του live news σε αυτές τις αποκλειστικές εικόνες, οι υπεύθυνοι φρόντισαν να κρύψουν κάποιες πελάτισσες στο πίσω μέρος του κομμωτηρίου, για να μην βρεθούν κατά πολύ υπεράριθμοι.

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Κυρίες με το μαλλί τους μισοτελειωμένο, κάποιες καθιστές κ άλλες όρθιες, κάποιες με αλουμινόχαρτα ακόμη στο κεφάλι και πλαστικά προστατευτικά για τα ρούχα τους, με περιοδικά στα χέρια και αμήχανα βλέμματα. Την ώρα που στα ενδότερα του κομμωτηρίου, κενή θέση δεν υπήρχε ούτε για δείγμα.

Οι εικόνες προκάλεσαν παράπονα μεταξύ των πελατών και το θέμα έφτασε στην αστυνομία που έσπευσε για έλεγχο. Ο υπεύθυνος στη θέα της κάμερας ξέσπασε.

Πελάτισσα που είχε κλείσει ραντεβού από μέρες, προσπαθούσε όπως μας λέει να πιστέψει στα μάτια της, όταν άνοιξε την πόρτα και είδε τον κόσμο που υπήρχε μέσα στο κομμωτήριο…

Ούτε αποστάσεις, ούτε μέτρα προστασίας ούτε τίποτα λέει. Οι υπεύθυνοι όπως φαίνεται είχαν αποφασίσει να παίξουν αυτό που από τους γιατρούς χαρακτηρίζεται ως επικίνδυνο παιχνίδι για τη δημόσια υγεία, με στόχο να καλύψουν ένα μέρος από τη χασούρα του lockdown και να βγάλουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα μέχρι τα Χριστούγεννα.

Οι υπεύθυνοι είχαν τοποθετήσει όπως βλέπουμε και θερμαινόμενες σόμπες στο πίσω βεραντάκι του κομμωτηρίου, ώστε η αναμονή για τις πελάτισσες στο κρύο, να είναι όσο το δυνατόν λιγότερο δύσκολη. Στα πλάνα διακρίνονται ακόμα και παιδιά να περιμένουν με τις μητέρες τους…

Καταγγελίες έγιναν και από κατοίκους της περιοχής, που έβλεπαν από τα μπαλκόνια τους τον κόσμο με το πέρασμα της ώρας να αυξάνεται όλο και περισσότερο…

Η γειτόνισσα που μίλησε στο Live News περιέγραψε την αντιδράσή της, όταν μία από τις πελάτισσες του κομμωτηρίου την επισκέφθηκε, όταν το κούρεμα και το χτένισμα τελείωσε

Μετά την ολιγόλεπτη ένταση που προκάλεσε η άφιξη των περιπολικών, οι αστυνομικοί έβγαλαν τον κόσμο που περίμενε και έκοψαν το προβλεπόμενο πρόστιμο στον ιδιοκτήτη.

Ο ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου, παρενέβη κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ και κάλεσε την κάμερα του MEGA να «δει τι μέτρα έχω λάβει».

«Η πολιτεία μας έχει βγάλει ένα μέτρο, έως 100 τ.μ. θα πρέπει να έχουν 4 πελάτες. Κάθε επιπλέον 15 τ.μ πάνω από 100 τ.ν. είναι ένας ακόμα πελάτης. Αυτό εμάς μας κατέστρεψε… Υπάρχει πρόστιμο. Το κομμωτήριο είναι κλειστό. Αυτά που είπατε δεν ισχύουν. Γιατί κύριε κράτος με ανοίξατε; Κάνατε λάθος. Τα μέτρα που έχω πάρει είναι απίστευτα…», ανέφερε σε έντονο ύφος.

Πηγή: megatv

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ