Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Χτύπησαν άγρια ανήλικο για να κλέψουν ένα κινητό και 5 ευρώ

astynomia-peripoliko

Δεν δίστασαν να τον ξυλοκοπήσουν με μανία, ενώ όταν αυτός αντιστάθηκε, του απέσπασαν το κινητό του τηλέφωνο και χρηματικό ποσό που δεν υπερβαίνει τα 5 ευρώ

Τον χτύπησαν για να του κλέψουν κινητό τηλέφωνο και μικρό χρηματικό ποσό, κατήγγειλε ανήλικος ο οποίος με τους γονείς του μετέβη εχτές στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Παρασκευής προκειμένου να καταγγείλει επίθεση είχε βάρος του .

Σύμφωνα πάντα με όσα κατήγγειλε το 14αχρονο αγόρι, το περιστατικό συνέβη εχτές το μεσημέρι την ώρα που έκανε ποδήλατο στην οδό Κνωσσού. Τέσσερα άτομα φορώντας μάσκες κατά του κορωνοϊού και μαύρα ρούχα τον πλησίασαν και με άγριες διαθέσεις, τον ξυλοκόπησαν και τον λήστεψαν.

Ο 14χρονος φοβισμένος προσπάθησε να διαφύγει αλλά οι 4 τον περικύκλωσαν και του ζήτησαν να τους δώσει ότι χρήματα είχε επάνω του, καθώς και το κινητό του τηλέφωνο .

Σύμφωνα με τον ανήλικο, δεν δίστασαν να τον ξυλοκοπήσουν με μανία, ενώ όταν αυτός αντιστάθηκε, του απέσπασαν το κινητό του τηλέφωνο και χρηματικό ποσό που δεν υπερβαίνει τα 5 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή.  

Πηγή: naftemporiki

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Μείωση ΕΝΦΙΑ ζητά το ΕΒΕΘ - Για ασφαλισμένα επαγγελματικά ακίνητα
Με επιστολή προς το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και το διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων
Θεσσαλονίκη: Μείωση ΕΝΦΙΑ ζητά το ΕΒΕΘ - Για ασφαλισμένα επαγγελματικά ακίνητα
Θεσσαλονίκη: Σωφρονιστικοί έδιναν κινητά σε κρατούμενους - «Ταρίφα» 1.000 ευρώ
Δεκτή η αίτηση που είχαν υποβάλει για αναστολή εκτέλεσης της ποινής τους μέχρι να κριθούν από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο
Θεσσαλονίκη: Σωφρονιστικοί έδιναν κινητά σε κρατούμενους - «Ταρίφα» 1.000 ευρώ