Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Χριστούγεννα με 21 βαθμούς και βουτιά στη θάλασσα για θαρραλέους

Πού σημειώθηκαν οι υψηλότερες θερμοκρασίες

Ξεπέρασε τους 21 βαθμούς η μέγιστη θερμοκρασία τα Χριστούγεννα, 25 Δεκεμβρίου 2020, επιβεβαιώνοντας τις προγνώσεις μας για υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες.

Όπως προκύπτει από τον πίνακα που ακολουθεί και παρουσιάζει τους 8 σταθμούς του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr,  η υψηλότερη μέγιστη ήταν ίση με 21.3 βαθμούς και καταγράφηκε στη Μακρακώμη Φθιώτιδας και στο Αστέρι Λακωνίας.

thermokrasies.jpg

Ο καλός καιρός αποτέλεσε έτσι σύμμαχο για εκείνους τους τολμηρούς Αθηναίους που επέλεξαν... "μετακίνηση παραλία" για να γιορτάσουν τα φετινά, διαφορετικά Χριστούγεννα, εν μέσω πανδημίας και lockdown.

Δεν ήταν λίγοι όσοι προτίμησαν τις κοντινές παραλίες της Αττικής για να κάνουν τη βόλτα τους, να απολαύσουν την ηλιοθεραπεία ή ακόμη και τις βουτιές παρότι τα νερά είναι παγωμένα. Παρέες νέων αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας άνθρωποι, εκμεταλλεύτηκαν τον ήλιο, φόρεσαν τα σκουφάκια του Άγιου Βασίλη και έσπευσαν στο Καβούρι, τη Γλυφάδα και τον Άλιμο για να χαλαρώσουν και να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές.

Πηγή: meteo, enikos

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κλείνει η ΛΑΡΚΟ, διακόπτεται η μισθοδοσία των εργαζομένων - Το σχέδιο της κυβέρνησης
Τι προβλέπεται σε απόφαση από τα υπουργεία Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Εργασίας
Κλείνει η ΛΑΡΚΟ, διακόπτεται η μισθοδοσία των εργαζομένων - Το σχέδιο της κυβέρνησης