Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κορωνοϊός: Η νέα θεωρία συνωμοσιολόγων για το εμβόλιο - Τι απαντά νοσηλεύτρια

embolio-mitsotakis

«Πολλά φάρμακα για να διαλυθούν και να αναμειχθούν πρέπει να προστεθεί στο φιαλίδιο διαλύτης ή αλλιώς φυσιολογικός όρος» έγραψε σε ανάρτηση της μεταξύ άλλων η νοσηλεύτρια

Χθες Κυριακή 27 Δεκεμβρίου είχαμε την έναρξη των εμβολιασμών στη χώρας μας. Καθώς οι ΜΕΘ ακόμη «ασφυκτιούν», κάποιοι συνωμοσιολογούν εναντίον του εμβολίου.

Η πιο έντονη θεωρία μέχρι στιγμής, αναφέρει πώς κανένα εμβόλιο δεν έγινε, καθώς η ένεση έγινε με φυσιολογικό ορό.

Έτσι η αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Νοσηλευτικού Προσωπικού, Ελένη Πέτρακα, απάντησε στη συγκεκριμένη «θεωρία» με σχετική ανάρτηση της μέσω Facebook.

Ακολουθεί η ανάρτηση της:

«Έκανε ο πρωθυπουργός αντί για εμβόλιο φυσιολογικό ορο» λένε αυτοί ορμώμενοι από τη φωτογραφία που η Νοσηλεύτρια κάνει αναρρόφηση από μια αμπούλα φυσιολογικού όρου με σύριγγα.

True story: Πολλά φάρμακα για να διαλυθούν και να αναμειχθούν πρέπει να προστεθεί στο φιαλίδιο διαλύτης ή αλλιώς φυσιολογικός όρος.

Η τελική αναρρόφηση των ml είναι το αραιωμένο φάρμακο που θα γίνει υποδόρια ή ενδομυϊκά στους εμβολιαζοντες ανάλογα με τις οδηγίες των φαρμάκων.

Στο βίντεο υπάρχει περιγραφή της δοσολογίας και πληροφόρηση πόσες δόσεις βγάζει το φιαλίδιο για πόσους ανθρώπους δλδ.

https://www.facebook.com/elena.chania/posts/3540379172710153

Ο Πρωθυπουργός έκανε το εμβόλιο.

Η δημοκρατία μας όμως επιτρέπει σε όλους ελεύθερη βούληση.

Ας ενημερωθούμε σωστά από τον οικογενειακό γιατρό μας. Τελικά πολλές φορές και η εικόνα για άλλους είναι 1000 λέξεις και για άλλους μια οφθαλμαπάτη.

Στην προκειμένη περίπτωση όσοι δεν γνωρίζετε τη μεθοδολογία της διάλυσης και της χορήγησης φαρμάκων είναι απολύτως λογικό να έχετε μαύρα μεσάνυχτα».

Δείτε το βίντεο με τον εμβολιασμό του πρωθυπουργού:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Κάθε ανήλικος ηλικίας κάτω των 13 ετών δεν θα μπορεί, χωρίς να συνοδεύεται από έναν ενήλικο, να κυκλοφορεί από τις 23.00 έως τις 06.00 σε δημόσιους...
Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους
Ένας καθηγητής του Χάρβαρντ μιλά για τον κίνδυνο σοβαρών ασθενειών που διατρέχουν όσοι αμελούν τη στοματική τους υγιεινή
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους