Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς στα Μέγαρα – Τουλάχιστον 5 τραυματίες

Ένοπλοι έχουν ταμπουρωθεί σε κατοικία στον οικισμό Λυχό

Σοβαρό επεισόδιο με ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ Ρομά σημειώθηκε την Τρίτη στον οικισμό Λυχό στα Μέγαρα. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες έχουν τραυματιστεί τουλάχιστον πέντε άτομα που διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, οι ένοπλοι έχουν ταμπουρωθεί σε κατοικία, και επίκειται αστυνομική επέμβαση για τη σύλληψη των δύο ενόπλων που άνοιξαν πυρ. Ο λόγος της συμπλοκής είναι άγνωστος μέχρι στιγμής.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3 ο δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης ανέφερε μάλιστα ότι πρόκειται για δύο συγγενικές οικογένειες, ξαδέλφια, που διαπληκτίστηκαν με άγριο τρόπο. «Δυστυχώς αυτό το φαινόμενο είναι πολύ συχνό στην περιοχή είναι γκέτο επομένως είναι φυσικό να υπάρχει εστία εγκληματικότητας και παραβατικότητας» σημείωσε ο κ. Σταμούλης.

«Είναι συνοικία στον ιστό της πόλης και έχουμε συχνά προβλήματα με πυροβολισμούς. Η περιοχή είναι γκέτο, για να μπει η ΕΛΑΣ πρέπει να κάνει ειδική επιχείρηση». Χρειάζονται, επισήμανε ο δήμαρχος, μακροχρόνια και πολυποίκιλα μέτρα από την πολιτεία, όχι μόνο αστυνομικά μέτρα και αποσπασματικές επεμβάσεις. 

Πηγή: skai.gr

* Φωτογραφία αρχείου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Κάθε ανήλικος ηλικίας κάτω των 13 ετών δεν θα μπορεί, χωρίς να συνοδεύεται από έναν ενήλικο, να κυκλοφορεί από τις 23.00 έως τις 06.00 σε δημόσιους...
Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους
Ένας καθηγητής του Χάρβαρντ μιλά για τον κίνδυνο σοβαρών ασθενειών που διατρέχουν όσοι αμελούν τη στοματική τους υγιεινή
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους