Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Διασωληνωμένος νοσηλεύεται ο υποδιοικητής του Θριάσιου Νοσοκομείου

Με συμπτώματα λοίμωξης του κατώτερου αναπνευστικού – Αρνητικό το τεστ για κορωνοϊό

Στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας νοσηλεύεται διασωληνωμένος ο αναπληρωτής διοικητής του Θριάσιου νοσοκομείου, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ.  Όπως αναφέρεται, ο 54χρονος που δεν είχε υποκείμενα νοσήματα, εμφάνισε συμπτώματα λοίμωξης του κατώτερου αναπνευστικού την προηγούμενη Τετάρτη. Υποβλήθηκε σε τεστ για κορωνοϊό το οποίο ήταν αρνητικό, ενώ δεν είχε και τα συμπτώματα.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και την Πρωτοχρονιά κρίθηκε επιβεβλημένη η διασωληνωσή του καθώς διαγνώστηκε αναπνευστική ανεπάρκεια λόγω της λοίμωξης του κατώτερου αναπνευστικού. Ο 54χρονος είχε εμβολιαστεί την περασμένη Κυριακή, στο πλαίσιο της έναρξης του Σχεδίου Ελευθερία για εμβολιασμούς κατά του ιού.

Το υπουργείο Υγείας από την πλευρά του διευκρινίζει πως ο αναπληρωτής διοικητής εμβολιάστηκε και εξετάστηκε το ιστορικό του για αλλεργίες σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες και δεν υπάρχει συσχέτιση του εμβολιασμού με τη λοίμωξη που εμφάνισε.

Πηγή: naftemporiki.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εξαπατούσαν πολίτες τηλεφωνικά παριστάνοντας το λογιστή ή τον υποψήφιο αγοραστή
Εξιχνιάστηκαν 16 απάτες, τρεις εκ των οποίων στη Θεσσαλονίκη - Δικογραφία για 9 άτομα - Συνολικά κατάφεραν να αποσπάσουν από τους παθόντες άνω των...
Εξαπατούσαν πολίτες τηλεφωνικά παριστάνοντας το λογιστή ή τον υποψήφιο αγοραστή
Κακοκαιρία: Σε Σκόπελο και Καρδίτσα καταγράφηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής
Τα φαινόμενα αναμένεται να περιοριστούν σταδιακά στα βορειοανατολικά ηπειρωτικά και στα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου και να εξασθενήσουν
Κακοκαιρία: Σε Σκόπελο και Καρδίτσα καταγράφηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής