Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κορωνοϊός: Ανησυχία στην Κοζάνη - Θετικοί 5 ιερείς μετά από χειροτονία

iereas

Ανησυχία για διασπορά του ιού

Ιδιαίτερα ανησυχητική παραμένει η κατάσταση στην Κοζάνη, όπου εντοπίστηκε ακόμα μία εστία υπερμετάδοσης μετά από χειροτονία σε Μονή.

Εκεί παρατηρήθηκαν φαινόμενα συνωστισμού καθώς βρέθηκε αρκετός κόσμος χωρίς να τηρεί τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό, με τους πρώτους φόβους να επιβεβαιώνονται από τα πέντε κρούσματα που εντοπίστηκαν από τη χειροτονία που έγινε στο χωριό Εμπόριο Κοζάνης.

Συγκεκριμένα, μετά τη χειροτονία διακόνου στην Ιερά Μονή Κοσμά του Αιτωλού στην Άρδασσα και σύμφωνα με όσα είπε και ο δήμαρχος Εορδαίας, Παναγιώτης Πλακεντάς, πέντε στελέχη του κλήρου μεταξύ των οποίων και κορυφαίοι ιερωμένοι της Μητρόπολης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Δεδομένου, λοιπόν, ότι στην εκκλησιαστική εκδήλωση βρέθηκε πλήθος κόσμου, υπάρχει έντονη ανησυχία για εκτεταμένη διασπορά του κορωνοϊού στους κατοίκους της κοινότητας και της πόλης.

Πηγή: news247

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία η Ελλάδα σε 9 κρίσιμους δείκτες
H κάλυψη της απόστασης των εισοδημάτων των Ελλήνων πολιτών από τα αντίστοιχα της Ε.Ε., που γιγαντώθηκε στην περίοδο των μνημονίων, δεν θα είναι...
Τελευταία η Ελλάδα σε 9 κρίσιμους δείκτες