Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεοφάνια: Εκκλησιασμός με ραντεβού στις εκκλησίες των Ιωαννίνων

Η Μητρόπολη καλεί τους πιστούς να τηλεφωνήσουν για να μάθουν την ώρα εκκλησιασμού τους

Ανακοίνωση για τον τρόπο εκκλησιασμού την ημέρα των Θεοφανίων εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων Μάξιμος. Πρόκειται για εγκύκλιο που απέστειλε μετά την απόφαση της Ιεράς Συνόδου να μείνουν ανοιχτές οι εκκλησίες στην γιορτή των Θεοφανίων η οποία ενημερώνει για τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργήσουν οι εκκλησίες τα Φώτα.

Όπως τονίζεται οι ιεροί ναοί θα λειτουργήσουν με 25 πιστούς και ο Μητροπολιτικός ναός Αγίου Αθανασίου με 50 με αντιστοιχία ένα άτομο ανά δεκαπέντε τετραγωνικά μέτρα και ελάχιστη απόσταση δύο μέτρων μεταξύ τους. Κι αυτή τη φορά θα υπάρξουν επαναλαμβανόμενες ακολουθίες, κατά τον ακόλουθο προγραμματισμό:

06.00΄- 07.00΄

07.00΄- 08.00΄

08.00΄- 09.00΄

09.00΄- 10.00΄

10.00΄- 11.00΄

11.00΄- 12.00΄

Στη συνέχεια καλούνται οι πιστοί που επιθυμούν να εκκλησιαστούν την ημέρα της εορτής των Θεοφανίων να τηλεφωνήσουν εγκαίρως στους ιερούς ναούς για να γνωρίζουν ακριβώς την ώρα εκκλησιασμού τους, ώστε να αποφευχθούν εντάσεις και κάθε ταλαιπωρία.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη εταιρεία έρχεται στην Ελλάδα - Ανοίγει θέσεις εργασίας στη Θεσσαλονίκη
Η Cegeka επεκτείνει την παρουσία της στην Ελλάδα με νέο γραφείο στην Αθήνα - Στα άμεσα σχέδια η λειτουργία γραφείου και στη Θεσσαλονίκη
Μεγάλη εταιρεία έρχεται στην Ελλάδα - Ανοίγει θέσεις εργασίας στη Θεσσαλονίκη