Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Καταγγελία για ξυλοδαρμό υπαλλήλου σε κούριερ από τον εργοδότη του

Επειδή δεν πρόλαβε να παραδώσει όλα τα δέματα που του είχαν ανατεθεί λόγω της κακοκαιρίας

Απίστευτη καταγγελία έρχεται στο φως της δημοσιότητας για περιστατικό εργοδοτικής βίας σε εργαζόμενο σε εταιρεία κούριερ.

Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλεται υπάλληλος σε μεγάλο πρακτορείο ταχυμεταφορικής στην Αττική με εμπειρία 20 χρόνων, δέχτηκε ξυλοδαρμό από τον προϊστάμενό του το βράδυ της Δευτέρας επειδή δεν πρόλαβε -λόγω των ιδιατέρως δυσμενών καιρικών συνθηκών - να παραδώσει όλα τα δέματα που του είχαν ανατεθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εργαζόμενος κατέθεσε μήνυση εναντίον του προϊσταμένου του και ακολούθησαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες. Ο ίδιος εξετάστηκε από τον ιατροδικαστή προκειμένου να διαπιστωθεί η επίθεση σε βάρος του, και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ όπου δέχτηκε την κατάλληλη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Το συνδικάτο εργατοϋπαλλήλων ταχυδρομείων-ταχυμεταφορών ν. Αττικής εξέδωσε καταγγελία για το περιστατικό, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «η εργοδοτική αυθαιρεσία που βιώνουμε όλο το τελευταίο διάστημα που ξεκινάει από τα στοιχειώδη μέτρα ασφαλείας και προστασίας της υγείας μας που δεν παίρνονται, συνεχίζει με τις 10 και 12 ώρες δουλειάς και τελειώνει με 6ήμερη και 7ήμερη δουλειά μες στη βδομάδα με την πίεση προς τους εργαζόμενους για να βγει η δουλειά χτυπάει κόκκινο, πήρε τη μορφή του ξυλοδαρμού του συναδέλφου μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ