Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αδέσποτη σφαίρα καρφώθηκε σε ταξί στο Μενίδι

Την ώρα που κινούνταν, έχοντας πελάτη, σε κεντρικό δρόμο της περιοχής

Ένα απίστευτο περιστατικό, που από καθαρή τύχη δεν εκτυλίχθηκε σε τραγωδία σημειώθηκε χθες το βράδυ στο Μενίδι με έναν οδηγό ταξί να διαπιστώνει πως μια σφαίρα «καρφώθηκε» στο όχημά του ενώ βρισκόταν εν κινήσει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο οδηγός του ταξί μαζί με έναν πελάτη κινούνταν σε κεντρικό δρόμο της περιοχής όταν ξαφνικά άκουσαν ένα περίεργο θόρυβο. Αμέσως ο οδηγός τράβηξε χειρόφρενο και βγήκε έξω από το αμάξι προκειμένου να διαπιστώσει τι έχει συμβεί. Μετά από αρκετή ώρα εντόπισε πως στον ουρανό του οχήματος υπήρχε σημάδι από μια σφαίρα και αμέσως κάλεσε την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί άρχισαν να «χτενίζουν» το γύρω χώρο και τελικά εντόπισαν ένα βλήμα από πιστόλι 9 χιλιοστών. Όπως όλα δείχνουν κάποιοι ανενόχλητοι πυροβόλησαν, δίχως να υπολογίζουν ότι η σφαίρα θα μπορούσε να είχε στοιχήσει τη ζωή κάποιου ανθρώπου. Το εύρημα μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ και εξετάζεται.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κεραμέως: Από προτάσεις εργαζομένων και επιχειρήσεων το νομοσχέδιο για τα εργασιακά
Τι είπε η υπουργός Εργασίας σχετικά με τη διάταξη που προβλέπει δυνατότητα εργασίας έως 13 ώρες στον ίδιο εργοδότη
Κεραμέως: Από προτάσεις εργαζομένων και επιχειρήσεων το νομοσχέδιο για τα εργασιακά
Θεσσαλονίκη: Γέμισαν τα δικαστήρια – Σε δίκη 115 άτομα για κλοπές και ληστείες
Στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων παραπέμφθηκαν να δικαστούν 115 άτομα – Συμμετείχαν σε εγκληματικές ομάδες με λεία πάνω από 2,5 εκατ. ευρώ
Θεσσαλονίκη: Γέμισαν τα δικαστήρια – Σε δίκη 115 άτομα για κλοπές και ληστείες
«Σεισμός» στη Θεσσαλονίκη: Μεγάλη εξαγορά του Μαντουλίδη - Ποιοι οι νέοι ιδιοκτήτες
Σημαντική μέρα για τα εκπαιδευτικά της Θεσσαλονίκης – Ποιος είναι ο οργανισμός που αναλαμβάνει
«Σεισμός» στη Θεσσαλονίκη: Μεγάλη εξαγορά του Μαντουλίδη - Ποιοι οι νέοι ιδιοκτήτες