Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Έβρος: Μπήκε παράνομα στην Ελλάδα, κουβαλώντας 3 κιλά ηρωίνη

astynomia-peripoliko

Συνελήφθη από την αστυνομία αλλοδαπός που μετέφερε τα ναρκωτικά από την Τουρκία

Συνελήφθη μεσημβρινές ώρες χθες (7-1-2021), στην παρέβρια περιοχή του Σουφλίου Έβρου, κατά τη διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής σε συνεργασία με υπαλλήλους της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης ένας αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, έπειτα από αξιοποίηση στοιχείων σχετικά με τη δράση εγκληματικού κυκλώματος το οποίο μεταφέρει ποσότητες ναρκωτικών από την Τουρκία στην Ελλάδα, σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε συντονισμένη επιχείρηση. Στο πλαίσιο αυτής, εντοπίσθηκε ο δράστης να εισέρχεται παράνομα στη χώρα μας από την Τουρκία μέσω του ποταμού Έβρου, μεταφέροντας ένα σακίδιο το οποίο περιείχε δέκα (10) νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 3.115,94 γραμμαρίων. Κατασχέθηκε η παραπάνω ποσότητα ηρωίνης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

narkotika_ebros.jpg

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φάμελλος για πρόταση δυσπιστίας: Η κοινωνία μας έφερε εδώ σήμερα
«Ακόμα κι αν λάβει σήμερα την ψήφο εμπιστοσύνης ο κ. Μητσοτάκης, αυτό δε σημαίνει ότι απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της ελληνικής κοινωνίας»
Φάμελλος για πρόταση δυσπιστίας: Η κοινωνία μας έφερε εδώ σήμερα