Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Οι δρόμοι γέμισαν με «ευχαριστώ» στους ήρωες γιατρούς - νοσηλευτές (VIDEO)

Οι εργαζόμενοι στην Υγεία έχουν το δικό τους μήνυμα

Τους σύγχρονους ήρωες της στο πρόσωπο γιατρών, νοσηλευτών και τραυματιοφορέων στον καιρό της πανδημίας βρήκε η χώρα, στηρίζοντας πάνω τους τις ελπίδες για αντιμετώπιση του «αόρατου εχθρού», του κορωνοϊού.

Οι άνθρωποι αυτοί ρισκάροντας την προσωπική τους υγεία, αλλά και τη ζωή τους σε πολλές περιπτώσεις, δίνουν καθημερινά τη μάχη για να βοηθήσουν όσους έχουν ανάγκη.

Δίχως ωράρια και χωρίς να καταλαβαίνουν αργίες και γιορτές, με καλυμμένα πρόσωπα από τις μάσκες, γάντια και ολόσωμες φόρμες, βάζουν πάνω από όλα τη ζωή των συνανθρώπων τους.

Ο Όμιλος Πολίτη νιώθει την ανάγκη να εκφράσει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που κάνουν τα πάντα ώστε να μπορέσουμε όλοι να γυρίσουμε ασφαλείς το συντομότερο δυνατόν στην κανονικότητα.

Έτσι μέσα από μία ευρεία καμπάνια επικοινωνίας στέλνει στους ανώνυμους ήρωες ένα ευχαριστήριο μήνυμα, με προβολή σε περισσότερες από 4.000 επιφάνειες σε όλη την Ελλάδα, σε κινούμενα μέσα και σε στάσεις λεωφορείων σε κεντρικούς οδικούς άξονες, καθώς και έξω από τα νοσοκομεία αναφοράς.

Με αυτόν τον τρόπο ο Όμιλος Πολίτη δείχνει έμπρακτα τον σεβασμό του σε όλους όσοι υπηρετούν από τη θέση τους τη χώρα και το κοινωνικό σύνολο με την αυτοθυσία τους που θα αποτελεί φωτεινό παράδειγμα για πάντα.

 

Βλέποντας αυτές τις εικόνες καθημερινά, κινούμενοι από και προς το πεδίο της μάχης, τα Νοσοκομεία, θα παίρνουν θάρρος ώστε να συνεχίσουν την προσφορά τους, νιώθοντας την ευγνωμοσύνη του κόσμου.

Και ο κόσμος όμως την ίδια στιγμή, δε θα ξεχνά ποιοι είναι αυτοί στους οποίους χρωστάει την ασφάλειά του και στηρίζει τις ελπίδες του για τη δική του υγεία, αλλά και των αγαπημένων του, ενώ συγχρόνως θα θυμάται την αναγκαιότητα τήρησης των μέτρων ατομικής προστασίας και υγιεινής, αναγνωρίζοντας τον κόπο των υγειονομικών υπαλλήλων.

Στις δύσκολες στιγμές, ο άνθρωπος βρίσκει τη δύναμη να ανταπεξέλθει δείχνοντας αυταπάρνηση, αξιοπρέπεια, γενναιοδωρία και οι γιατροί και οι νοσηλευτές στα Νοσοκομεία της χώρας αποτελούν το μεγαλύτερο παράδειγμα.

trolley_mask.jpg

 

Ο Όμιλος Πολίτη με γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη & Λευκωσία και δυναμικό 320 ανθρώπων, δραστηριοποιείται στον τομέα των Τεχνολογιών Έξυπνων Πόλεων - μέσα από συνεργασίες με κορυφαίες παγκοσμίως εταιρείες στη διαχείριση απορριμμάτων, την ηλεκτροκίνηση, την πυρασφάλεια κ.α., του Real Estate – και των Media, μέσω των ραδιοφωνικών σταθμών Sfera 102.2, Μουσικός 98.6 και Music 89.2, αλλά και της Politis Out of Home που αποτελεί και το βασικό Μέσο που χρησιμοποίησε για την υλοποίηση της καμπάνιας.

bb_mask.jpg

 

Η Politis Out Of Home κατέχει σήμερα ηγετική θέση στο χώρο της υπαίθριας διαφήμισης, με περισσότερες από 9.200 θέσεις προβολής, διαχειριζόμενη τις στάσεις λεωφορείων στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας. Όπου δραστηριοποιείται, ενισχύει οικονομικά την τοπική κοινωνία, τόσο αναλαμβάνοντας πλήρως τον εξοπλισμό και τη συντήρηση των στάσεων, όσο και μέσω δωρεών (π.χ. ανάπλαση χώρων πρασίνου), αναβαθμίζει την αισθητική των περιοχών, προσφέρει αίσθημα ασφάλειας και συμβάλλει στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ