Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Συνελήφθησαν οι ανήλικοι δράστες της επίθεσης σε υπάλληλο του Μετρό

Αδέλφια και ανήλικοι οι δράστες του ξυλοδαρμού στο Μετρό

Στην Ασφάλεια, οδηγήθηκαν δύο ανήλικοι με την κατηγορία του άγριου ξυλοδαρμού σταθμάρχη του Μετρό, στον σταθμό της Ομόνοιας  Πρόκειται για δύο αδέλφια, 15 και 17 ετών

Αυτήν την ώρα σχηματίζεται δικογραφία, εις βάρος τους καθώς σύμφωνα με αστυνομικές πηγές έχουν ταυτοποιηθεί ότι ειναι οι δράστες της επίθεσης . Αύριο αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Ανηλίκων.

Καθώς φαίνεται, στην σύλληψή τους, βοήθησε και το υλικό από τις κάμερες γύρω από την περιοχή.

Για το θέμα ήδη είχε παρέμβει ο εισαγγελέας ενώ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη είχε  χαρακτηρίσει τους δύο δράστες «κτήνη».

Ο άτυχος υπάλληλος δέχθηκε την απρόκλητη επίθεση δύο  νεαρών όταν τους ζήτησε να φορέσουν μάσκα και να κατεβάσουν τα πόδια τους από το κάθισμα.

Οι νεαροί αρχικά του επιτέθηκαν φραστικά  και όταν εκείνος αποβιβάστηκε στην Ομόνοια, τον ακολούθησαν και στην αποβάθρα του σταθμού τον γρονθοκόπησαν με βιαιότητα και τον χτύπησαν με κλωτσιές.

«Θυμάμαι ότι φώναζα «φτάνει»  περιέγραψε την σκηνή το ίδιο το θύμα» και στη συνέχεια νόμιζα ότι θα μείνω ανάπηρος. Έφαγα κάτι κλωτσιές μέσα στη μέση και σα να μου κοπήκανε τα πόδια Έβριζαν. Εγώ εκείνη τη στιγμή προτεραιότητα είχα να προστατευτώ όσο μπορούσα και να δω που θα τελειώσει. Όπως ήμουν πεσμένος μου χτυπάγανε το κεφάλι από τη δεξιά πλευρά, το σαγόνι, τη μύτη και μου έριξαν κλωτσιά στην πλάτη».

Ο 53χρονος εργαζόμενος υπέστη κατάγματα όπως διαπιστώθηκε από τους γιατρούς του Ερυθρού Σταυρού. «Μου έκαναν εξετάσεις: δύο κατάγματα στη μύτη, ένα κάταγμα στην κάτω γνάθο δεξιά και τρεις ραγισμένους σπονδύλους και μώλωπες και όλα τα υπόλοιπα στο πρόσωπο. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Η κλιματική κρίση επεκτείνεται γοργά στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο»
«Θα ήθελα να αναδειχθεί το θέμα των κλιματικών προσφύγων», σημείωσε ο σκηνοθέτης της ταινίας «Η Αφρίν στον Καιρό της Πλημμύρας», που προβάλλεται από...
«Η κλιματική κρίση επεκτείνεται γοργά στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο»
Θεσσαλονίκη: Μέσα σε 2 μήνες κατασχέθηκαν 21.000 προϊόντα παρεμπορίου
Έγιναν 966 έλεγχοι σε λαϊκές αγορές σε Ξηροκρήνη, Κανάρη, Κλεάνθους, Σόλωνος και Βούλγαρη, όπως επίσης σε Νέα Παραλία και ιστορικό κέντρο
Θεσσαλονίκη: Μέσα σε 2 μήνες κατασχέθηκαν 21.000 προϊόντα παρεμπορίου