Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πατουλίδου κατά προέδρου Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας: «Πού ήσουν τόσα χρόνια;»

Μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου

Κατά του προέδρου της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (ΕΙΟ) εξαπέλυσε πυρά η Βούλα Πατουλίδου μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου.

«Η Σοφία Μπεκατώρου τώρα βρήκε τη δύναμη, γιατί είναι μια λαβωμένη ψυχή πάρα πολλά χρόνια», δήλωσε η Ολυμπιονίκης Βούλα Πατουλίδου.

Όπως αναφέρει, ένας πρόεδρος δεν διαχειρίζεται μόνο τα εκατομμύρια που παίρνει από τις γενικές γραμματείες, αλλά φροντίζει και για τους αθλητές του. «Πώς προστάτευσες αυτούς τους ανθρώπους; Αυτά τα παιδιά σου; Τώρα το θυμήθηκες; Κάτι δεν έχεις κάνει κι εσύ καλά», σχολίασε μεταξύ άλλων η κυρία Πατουλίδου.

Στη δήλωσή της αναφέρει πως το θέμα βγήκε στην επιφάνεια επειδή πλησιάζουν εκλογές «και όλοι ευελπιστούμε ότι θα έρθουν καινούριοι άνθρωποι».

Παράλληλα τόνισε πως: "στοχοποιείται ο χώρος του αθλητισμού". "Τέτοιοι άνθρωποι υπάρχουν παντού. Δεν διορίζουμε κομματικούς στον αθλητισμό. Στον αθλητισμό πρέπει να πηγαίνουν άνθρωποι που αγαπούν το αντικείμενο. Να προσέξουμε λίγο τις ψυχές των παιδιών μας, γιατί θέλουμε πρωτίστως παιδαγωγούς και μετά πρωταθλητές. Πώς μπορείς να μεγαλώσει ένα παιδί για να καταλάβει ότι η ψυχή και το σώμα του τού ανήκουν» συμπλήρωσε.Εστιάζοντας στον πρόεδρο ανέφερε τα εξής: «Δεν αντιμετωπίζει με τέτοια φαιδρή ανακοίνωση ένα τόσο σημαντικό γεγονός, γιατί στην ουσία στοχοποιείς όλο το άθλημα. Έχεις έναν πρόεδρο που είναι πολλά χρόνια πρόεδρος και τελικά δεν μπορεί να υπερασπιστεί το δίκιο των αθλητών του και βεβαίως το άδικο ανθρώπων με τους ανθρώπους που έχει συνεργαστεί 20-25 χρόνια. Πού ήσουν εσύ τόσα χρόνια; Γι’ αυτό είσαι πρόεδρος. Δεν είσαι πρόεδρος μόνο για να διαχειρίζεσαι τα εκατομμύρια που έπαιρνες από τις γενικές γραμματείες και ήσουν ο μεγάλος και ο τρανός επιχειρηματίας του αθλητισμού. Και είχες ανθρώπους αθλητές από τους οποίους διεκδικούσες και απαιτούσες να έχουν μεγάλες διακρίσεις για να είσαι εσύ ο πρόεδρος. Πώς προστάτευσες αυτούς τους ανθρώπους; Αυτά τα παιδιά σου; Τώρα το θυμήθηκες; Κάτι δεν έχεις κάνει κι εσύ καλά».

Δείτε τι δήλωσε στο "Πρωινό" του ΑΝΤ1:

 

https://www.youtube.com/watch?v=0rn9j-EFFlA&ab_channel=Zappitshow

Με πληροφορίες από protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ