Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πένυ Μπαλτατζή: «Με παρενοχλούσε παντρεμένος ενώ είχε αγκαλιά το παιδί του»

«Μου έχει πει εργοδότης σε μαγαζί ότι θα μου δώσει χρήματα στο μαγαζί που τραγουδούσα, όταν δεν ήμουν καθόλου γνωστή, για να προσθέσω στήθος»

Καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του Open βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 22/1 η Πένυ Μπαλτατζή. Η γνωστή καλλιτέχνιδα μίλησε, μεταξύ άλλων, για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε σε νεαρότερη ηλικία από εργοδότη της, ενώ μάλιστα ο ίδιος κρατούσε πολλές φορές στην αγκαλιά το 9χρονο παιδί του.

"Μου έχει πει εργοδότης σε μαγαζί ότι θα μου δώσει χρήματα στο μαγαζί που τραγουδούσα, όταν δεν ήμουν καθόλου γνωστή, για να προσθέσω στήθος, λέγοντάς μου πως θα με βάλει πρώτο όνομα στο Caramela. Δεν ήταν φυσικά ο εργοδότης του Caramela, αλλά ένας άνθρωπος σε ένα συνοικιακό μαγαζί", είπε χαρακτηριστικά.

Ενώ συνέχισε: "Έφυγα κάποια στιγμή εξαγριωμένη. Περίμενα να πάρω το μεροκάματο μου, δεν είπα τίποτα, κρατιόμουν τρεις μέρες για να μην δείξω ότι έχω ενοχληθεί. Γιατί έκανε και άλλα πράγματα. Μου έκλεινε από την κονσόλα τη φωνή και άλλα πολλά επειδή, εγώ δεν δεχόμουν τις προτάσεις του. Παντρεμένος, μάλιστα, με παιδί και πολλές φορές, αγκαλιά με το 9χρονο παιδί του, έλεγε πράγματα", τόνισε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

yourdog
Θεσσαλονίκη: Εκπαιδεύστε τώρα τον σκύλο σας με έκπτωση 50% - Μόνο 230€
Το TyposThes σε συνεργασία με τη σχολή εκπαίδευσης σκύλων Yourdog σας προσφέρουν τη δυνατότητα να εκπαιδεύσετε τον σκύλο σας με έκπτωση 50% από τις...
Θεσσαλονίκη: Εκπαιδεύστε τώρα τον σκύλο σας με έκπτωση 50% - Μόνο 230€