Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αδιανόητη δήλωση προπονητή 11χρονης: «Δεν ήταν βιασμός - Είχαμε σχέση»

«Είχα και έχω συναισθήματα, την περίμενα να μεγαλώσει, να πάει 18 ετών έλεγα θα πάρει ποτέ τηλέφωνο;» δηλώνει ο καταγγελόμενος προπονητής

Προκλητικός και αμετανόητος εμφανίστηκε ο προπονητής ιστιοπλοΐας που φέρεται ότι πριν εννέα χρόνια βίασε μία 11χρονη αθλήτρια.

Μιλώντας στο MEGA τόνισε:

«Είχαμε σχέση, περίμενα να πάμε σε γάμο, είχα και έχω συναισθήματα. Δεν ήταν 11 χρονών όταν η σχέση έπαψε να είναι πλατωνική. Δεν το έβλεπα κακό τη διαφορά τα 16 χρόνια» και πρόσθεσε:

«Για γάμο την ήθελα, δεν είχα πονηρό σκοπό - είχα και έχω συναισθήματα, την περίμενα να μεγαλώσει, να πάει 18 ετών έλεγα θα πάρει ποτέ τηλέφωνο; Την αγαπάω πως να το εξηγήσω. δεν μπορούσα να κοιτάξω άλλη. Ήθελα να την παντρευτώ, που το κακό;».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Live News» ο πατέρας του θύματος ήταν μέλος του σωματείου, που ανήκε το κορίτσι και ο προπονητής, και έθεσε θέμα αποπομπής του κατηγορούμενου στο ΔΣ του συλλόγου, όπως και έγινε.

Οι κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν σοκαρισμένοι από το γεγονός και άγνοια για τον βιασμό του κοριτσιού.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σήμερα στον Ανακριτή ο Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα
Για την επίθεση μέσα στην Βουλή σε βάρος του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένου – Παραμένει κρατούμενος από χθες
Σήμερα στον Ανακριτή ο Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα