Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τραγωδία στα Γιάννενα με 2 νεκρούς - Έπεσαν από τον 4ο όροφο (ΦΩΤΟ)

a1

Δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ένας άνδρας και μία γυναίκα βρέθηκαν στο κενό

Δύο νεκροί εντοπίστηκαν στον ακάλυπτο χώρο μίας πολυκατοικίας στο κέντρο των Ιωαννίνων σήμερα το πρωί, οι οποίοι φέρεται να έκαναν «βουτιά» στο κενό από διαμέρισμα του τετάρτου ορόφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μία 43χρονη γυναίκα και έναν άνδρα τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά προς το παρόν.

Οι αστυνομικές αρχές ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό σήμερα το πρωί, γύρω στις 09:00, και έσπευσαν στο σημείο, όπου βρήκαν τους δύο ανθρώπους χωρίς τις αισθήσεις τους, ενώ αναμένεται να φτάσει και ο ιατροδικαστής για να διαπιστώσει τα αίτια της υπόθεσης.

Σε εξέλιξη η έρευνα της Αστυνομίας για τα αίτια

Όπως αναφέρει το epiruspost.gr, η Αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας με την εμπλοκή τρίτου ατόμου και αναμένει τα αποτελέσματα από την έκθεση του ιατροδικαστή που ίσως ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση.

Η πρώτη εκτίμηση είναι ότι τα δύο άτομα έπεσαν στο κενό από το μπαλκόνι διαμερίσματος στον τέταρτο όροφο όπου διέμενε η 43χρονη. Κατά πληροφορίες είχε μετακομίσει σχετικά πρόσφατα στην περιοχή.

Η πτώση φαίνεται ότι σημειώθηκε κατά την διάρκεια της νύχτας, χωρίς ωστόσο να γίνει άμεσα αντιληπτή τόσο λόγω της ώρας όσο και των καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που θα μπορούσε να φωτίσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η πτώση.

Δείτε φωτογραφία του epirus-tv-news.gr από το σημείο του συμβάντος:

a2

Πηγή: epirus-tv-news.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ