Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Lockdown: «Ρήμαξαν» εξοχικά σπίτια σε οικισμό στη Χαλκιδική

Ανησυχούν οι ιδιοκτήτες που δεν μπορούν να πάνε να ελέγξουν τα σπίτια τους

Του Μιχαήλ Λιάπη

Δύο περιστατικά διάρρηξης έχουν σημειωθεί το τελευταίο διάστημα στον οικισμό Καβούρι, στην Βεργιά, κοντά στην Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Τύπου Θεσσαλονίκης» ομάδα ΔΙΑΣ διαπίστωσε δύο σπίτια παραβιασμένα στο Καβούρι και γίνεται προσπάθεια οι αστυνομικές αρχές να έρθουν σε επικοινωνία με τους ιδιοκτήτες για να καταθέσουν τι έχει συμβεί.

Οι δράστες φαίνεται πως εκμεταλλεύτηκαν την απουσία των ιδιοκτητών με τους τελευταίους λόγω και του λοκντάουν να μην μπορούν να μεταβούν στα σπίτια τους για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται στην περιοχή ώστε να διερευνηθεί αν υπάρχουν και άλλα παρόμοια περιστατικά.

Να σημειωθεί πως ο οικισμός Καβούρι, όσο και ο γειτονικός του οικισμός Δελφίνια, είχαν χτυπηθεί σφοδρά από την νεροποντή του Ιουνίου του 2019 με τους ιδιοκτήτες να βλέπουν τεράστιες ζημιές στις περιουσίες τους. Σύμφωνα με πηγές του «Τύπου Θεσσαλονίκης» μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής έχουν αγαναχτήσει από τις επιθέσεις των κλεφτών / διαρρηκτών που είναι ένα συχνό φαινόμενο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ