Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αντιδράσεις για το πρόστιμο σε 80χρονη που πουλούσε χόρτα στο δρόμο

Μετά τις αντιδράσεις το πρόστιμο διεγράφη

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις στην είδηση πως επιβλήθηκε πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση σε 80χρονη στη Λαμία που πουλούσε στο δρόμο προϊόντα από τον κήπο της.

Σύμφωνα με το lamiareport η ηλικιωμένη γυναίκα έχασε τα δυο παιδιά της και πρόσφατα τον 27χρονο εγγονό της, που σκοτώθηκε στη Λαμία με μηχανή. Και οι τρεις, παιδιά και εγγονός σκοτώθηκαν σε τροχαία.

Επειτα από το θάνατο του εγγονού της, η ηλικιωμένη επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της πίνοντας φυτοφάρμακο. Ωστόσο, την εντόπισαν άμεσα και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου ύστερα από πολυήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ οι γιατροί κατάφεραν να τη σώσουν.

Μετά τις αντιδράσεις ωστόσο διαγράφεται το πρόστιμο των 300 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες από tanea, επικοινώνησε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας με τον γενικό αστυνομικό διευθυντή Φθιώτιδας και τον διοικητή του αστυνομικού τμήματος της Λαμίας, και συζήτησαν την περίπτωση αυτή.

Ετσι, αποφασίστηκε να μην ισχύσει τελικά το πρόστιμο για λόγους κοινωνικής ευαισθησίας. Ωστόσο, οι πληροφορίες από τη Λαμία λένε ότι όταν επιβλήθηκε το πρόστιμο από τους αστυνομικούς η γιαγιά δεν φορούσε ως όφειλε μάσκα και της έγιναν συστάσεις γι’ αυτό.

Υπάρχουν, επίσης καταγγελίες και τις γίνονται συστάσεις και για το γεγονός ότι πουλάει τα προϊόντα της σε πλατείες και δρόμους χωρίς άδεια αλλά και μπροστά από τραπεζικά ιδρύματα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ