Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ιδιοκτήτης ξενοδοχείου ξυλοκόπησε αντιδήμαρχο για τη στέγαση προσφύγων

astynomia-peripoliko

Στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους ο αντιδήμαρχος Γρεβενών

Ιδιοκτήτης ξενοδοχειακής μονάδας στα Γρεβενά επιτέθηκε και τραυμάτισε μέσα στο δημαρχείο τον Δημήτρη Μπόλη αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας του δήμου Γρεβενών.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο ιδιοκτήτης της ξενοδοχειακής μονάδας στράφηκε εναντίον του αντιδημάρχου γιατί ο τελευταίος σε συζήτηση που έγινε στο γραφείο του, παρουσία του αντιδημάρχου Κοινωνικής Πρόνοιας, δήλωσε ότι θα καταψηφίσει την αίτημα των ιδιοκτητών ξενοδοχειακών μονάδων για την συνέχιση του προγράμματος φιλοξενίας προσφύγων στα Γρεβενά, που επρόκειτο να συζητηθεί στην αποψινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Αναφερόμενος στο περιστατικό ο δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης τόνισε ότι «οι τραμπουκισμοί και οι ασκήσεις βίας εναντίον δημοτικών συμβούλων είναι καταδικαστέοι σε κάθε περίπτωση και πρόσθεσε ότι μετά απ’ όσα προηγήθηκαν δεν πρόκειται να τεθεί προς συζήτηση στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου το αίτημα της Ένωσης Ξενοδόχων.

Ο κ. Δασταμάνης δήλωσε ότι θα εισηγηθεί στο δημοτικό συμβούλιο ψήφισμα καταδίκης του βίαιου περιστατικού και παράλληλα να εκφράσει την συμπαράστασή του στο πρόσωπο του αντιδημάρχου Δημήτρη Μπόλη. Ο αντιδήμαρχος νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο Γρεβενών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φάμελλος για πρόταση δυσπιστίας: Η κοινωνία μας έφερε εδώ σήμερα
«Ακόμα κι αν λάβει σήμερα την ψήφο εμπιστοσύνης ο κ. Μητσοτάκης, αυτό δε σημαίνει ότι απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της ελληνικής κοινωνίας»
Φάμελλος για πρόταση δυσπιστίας: Η κοινωνία μας έφερε εδώ σήμερα