Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Χωρίς ρεύμα και η Μαρία Μπακοδήμου: «Τα σπίτια μας πιο κρύα από τα ψυγεία μας»

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

«Δεν μπορεί να αφήνεις χωρίς ρεύμα για τόσο διάστημα τόσα σπίτια που κάποια ενδεχομένως να έχουν και κάποιον ασθενή που να χρειάζεται το ρεύμα για υποστήριξη οξυγόνου π.χ.»

Χωρίς ρεύμα παραμένει εδώ και μέρες και η Μαρία Μπακοδήμου που με ανάρτησή της στα social media, τονίζει την απόγνωσή της καθώς το σπίτι όπως χαρακτηριστικά αναφέρει «είναι πιο κρύο από το ψυγείο μας».

Η γνωστή παρουσιάστρια διερωτάται για την αδυναμία αποκατάστασης των βλαβών στο δίκτυο ρεύματος και για τις κρατικές ευθύνες όταν χιλιάδες πολίτες έχουν μείνει για μέρες χωρίς ρεύμα.

Αναλυτικά στην ανάρτησή της αναφέρει:

«Είμαι κι εγώ από αυτούς στα βόρεια. Από την αρχή της “Μήδειας” το σπίτι μου δεν έχει ρεύμα. Είναι τόσο λογικό να μην μπορούν να διορθώσουν τις βλάβες εδώ και τόσες μέρες; Θέλω πολύ να δείξω κατανόηση. Αλλά… Κάτι δεν πάει καλά. Δεν μπορεί να αφήνεις χωρίς ρεύμα για τόσο διάστημα τόσα σπίτια που κάποια ενδεχομένως να έχουν και κάποιον ασθενή που να χρειάζεται το ρεύμα για υποστήριξη οξυγόνου π.χ.

Τα σπίτια μας είναι πια πιο κρύα από τα ψυγεία μας. Επικοινωνία δεν υπάρχει και κάθε μέρα ακούμε ότι μέχρι το βράδυ θα έχει αποκατασταθεί.

Ζεστό νερό ούτε στα όνειρα. Και σκέφτομαι ότι η μόνη λύση  για να ζήσουμε καλά σε αυτή την όμορφη χώρα, είναι να γίνουμε ανεξάρτητοι. Να έχουμε γεννήτρια, να έχουμε γεώτρηση, να έχουμε σεκιούριτι, ιδιωτική ασφάλιση.

Και μετά σκέφτομαι ότι αν τα καλύψουμε όλα μόνοι μας το κράτος τι θα κάνει; Ήρεμα ρωτάω #Μήδεια #πρωθυπουργός».

https://www.instagram.com/p/CLbzfUIACWQ/

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θανάσης Λυγγερίδης: Είναι μια τεράστια δίκη για την Ελλάδα, κρίνονται τα πάντα
Ο πατέρας του δολοφονημένου αστυνομικού ζητά να καταθέσουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες - «Δεν θέλω να πιστέψω ότι θέλουν να κουκουλώσουν τη δίκη»
Θανάσης Λυγγερίδης: Είναι μια τεράστια δίκη για την Ελλάδα, κρίνονται τα πάντα
Τραγωδία στα Καλάβρυτα: Πήγε τη σύζυγό του στο νοσοκομείο αλλά πέθανε ο ίδιος
Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 55χρονος τουρίστας από τη Βρετανία – Η σύζυγός του είχε αισθανθεί αδιαθεσία
Τραγωδία στα Καλάβρυτα: Πήγε τη σύζυγό του στο νοσοκομείο αλλά πέθανε ο ίδιος
Σακελλαρίδης για Τσίπρα: Δεν υπάρχει αξιοπιστία – Έχει χάρισμα, αλλά δεν αρκεί
Σκληρή κριτική από το γραμματέα της Νέας Αριστεράς στον πρώην πρωθυπουργό για το νέο του πολιτικό εγχείρημα
Σακελλαρίδης για Τσίπρα: Δεν υπάρχει αξιοπιστία – Έχει χάρισμα, αλλά δεν αρκεί