Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΕΑΔ: Διερεύνηση καταγγελιών για τη διαδικασία εμβολιασμού στο Γηροκομείο Βόλου

emvolio

Κλιμάκιο Επιθεωρητών-Ελεγκτών της ΕΑΔ μεταβαίνει σήμερα στον Βόλο, προκειμένου να διερευνήσει τις καταγγελίες

Κλιμάκιο Επιθεωρητών-Ελεγκτών της ΕΑΔ μεταβαίνει σήμερα στον Βόλο, προκειμένου να διερευνήσει τις καταγγελίες σχετικά με τη διαδικασία εμβολιασμού στο Γηροκομείο Βόλου.

"Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί διερευνούν κατά προτεραιότητα κάθε ένδειξη μη τήρησης της νομιμότητας και αδιαφάνειας σε όλα τα στάδια της διαδικασίας εμβολιασμών, ώστε να υπάρχει άμεση και τεκμηριωμένη επαλήθευση των πραγματικών περιστατικών και πληροφόρηση της κοινής γνώμης", τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Eπιτέθηκαν με τσεκούρι σε ντελιβερά στα Χανιά - Στη φυλακή δύο άντρες
Ο διανομέας κατάφερε με έναν ελιγμό να αποφύγει το χτύπημα με το τσεκούρι το οποίο όμως «βρήκε» στην μπαγκαζιέρα του δικύκλου
Eπιτέθηκαν με τσεκούρι σε ντελιβερά στα Χανιά - Στη φυλακή δύο άντρες