Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Χειροπέδες στο Δημήτρη Λιγνάδη

Σύλληψη λίγο μετά το ένταλμα σύλληψης

Υπό κράτηση βρίσκεται ο Δημήτρης Λιγνάδης ύστερα από την έκδοση σχετικού εντάλματος για την κατηγορία του βιασμού κατά συρροή

Εισαγγελέας και ανακριτής, όπως αναφέρει το protothema, έκριναν πριν από λίγο και μετά τις καταθέσεις για την υπόθεση ότι πρέπει να συλληφθεί ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης. 

Το ένταλμα εκτελέστηκε με το Δημήτρη Λιγνάδη να συλλαμβάνεται.

Το αποδεικτικό υλικό που συγκέντρωσαν οι εισαγγελείς πρωτοδικών Κώστας Σπυρόπουλος και Νίκος Στεφανάτος, σύμφωνα με το in.gr, τους οδήγησε στην άσκηση της ποινικής δίωξης για το κακούργημα του βιασμού.

Η δικογραφία διαβιβάστηκε αμέσως στην ανακρίτρια η οποία συμφώνησε για την έκδοση του εντάλματος σύλληψης.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι η δίωξη εκτός από τη μήνυση που κατατέθηκε την Παρασκευή το πρωί στην Εισαγγελία για το αδίκημα του βιασμού που φέρεται να τελέστηκε το 2010, περιλαμβάνει και το βιασμό ενός ακόμα προσώπου, το οποίο προέκυψε από την πρώτη μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος του ηθοποιού για πράξη που έχει παραγραφεί.

Υπενθυμίζεται ότι ο τέως καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, μετέβη σήμερα το απόγευμα με τον δικηγόρο του στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να ενημερωθούν, όπως είπαν, σύμφωνα με αστυνομική πηγή αν υπάρχει ένταλμα σύλληψης σε βάρος του, όπως φημολογούταν, με βάση τα όσα καταγγέλλονται γι' αυτόν το τελευταίο διάστημα.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης και ο δικηγόρος του ζήτησαν και συναντήθηκαν με αξιωματικό της Ασφάλειας Αττικής, ο οποίος τους ενημέρωσε ότι μέχρι εκείνη την στιγμή δεν υπάρχει ένταλμα σύλληψης και στην συνέχεια αποχώρησαν, δηλώνοντας ότι είναι στην διάθεση των αρχών, αν χρειαστεί.

Μάλιστα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, άφησε στους αστυνομικούς την κάρτα του και τα τηλέφωνά του για την περίπτωση που τον αναζητήσουν. 

Έτσι με την έκδοση του εντάλματος η σύλληψη ήταν θέμα λίγου χρόνου όπως και συνέβη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ