Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Εξελίξεις για Λιγνάδη: Ο Κούγιας κατέθεσε ένσταση ακυρότητας – Τι υποστηρίζει

Οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια μετά από την κατάθεση ενστάσεως ακυρότητας

Ένσταση ακυρότητας για τη διαδικασία κατέθεσε ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος στη συνέχεια προχώρησε σε δηλώσεις έξω από την Ευελπίδων.

Όπως είπε ο Αλέξης Κούγιας «προσήλθαμε με τον κ. Λιγνάδη στο γραφείο της ανακρίτριας με σκοπό να κάνουμε τα εξής: Πρώτον να καταθέσουμε ένσταση ακυρότητας της προδικασίας και αυτό γιατί ο αρμόδιος εισαγγελέας περιόρισε το αποδεικτικό υλικό στην κατάθεση μόνο όσων έκαναν μηνύσεις, των φερομένων ως παθόντων». «Σύμφωνα με ρητές δικονομικές διατάξεις, προκαλείται απόλυτη ακυρότητα, ενώ και ο φερόμενος ως κατηγορούμενος, δεν είχε κληθεί προηγουμένως να καταθέσει σε αυτόν που κάνει την προανάκριση», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Κατά τον συνήγορο του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου «οι δυο φερόμενοι ως παθόντες είναι Αιγύπτιοι» και ο ίδιος συμπλήρωσε πως «ο εντολέας μου από ταξιδιωτικά έγγραφα αποδεικνύει πως ήταν στην Αίγυπτο την περίοδο για την οποία κατηγορείται». Παράλληλα, ο κ. Κούγιας ανέφερε ότι και το ένταλμα σύλληψης δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις, ενώ όπως είπε ζητησαν και πήραν προθεσμία για την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου στις 14.30 το μεσημέρι, αν απορριφθεί η ένσταση.

Δείτε αναλυτικά τη δήλωση του Αλέξη Κούγια όπου αποκαλύπτει μέρος της δικογραφίας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Επέστρεψε η εθνική ομάδα Cheerleading – Διακρίθηκε στις ΗΠΑ (ΦΩΤΟ)
Για πρώτη φορά η Ελλάδα εκπροσωπήθηκε από τόσους πολλούς και ικανούς αθλητές και αθλήτριες που κατέκτησαν κορυφαίες θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη
Θεσσαλονίκη: Επέστρεψε η εθνική ομάδα Cheerleading – Διακρίθηκε στις ΗΠΑ (ΦΩΤΟ)