Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κούγιας σε Καινούριου: Δεν αναφερόμουν σε εσάς

Nέα δήλωση από τον Αλέξη Κούγια

Με ανακοίνωσή του ο Αλέξης Κούγιας απαντά στην Κατερίνα Καινούριου τονίζοντας πως με τον χαρακτηρισμό «επαγγελματίας Μυκόνου» σε δήλωσή του νωρίτερα σήμερα, δεν αναφερόταν στην ίδια.

Η Κατερίνα Καινούργιου, όταν ενημερώθηκε για τη συγκεκριμένη φράση και αποφάσισε να δώσει τη δική της σκληρή απάντηση μέσα από την εκπομπή της λέγοντας αναλυτικά:

«Αν λοιπόν το "επαγγελματίας κυρία της Μυκόνου” είναι σαν το "επαγγελματίας ομοφυλόφιλος” είναι μαγκιά μου. Αν όμως υπονοείτε κάτι για το ήθος μου, εσείς είστε ο τελευταίος που πρέπει να μιλάει για ηθική. Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις έχει να πει για το ήθος μου, είμαι όλα αυτά τα χρόνια εδώ με το ήθος και την αξιοπρέπειά μου και αυτό δε τολμά να το αμφισβητεί κανείς. Γνωρίζει και τον πατέρα μου και ξέρει πως με έχει μεγαλώσει, να δω τώρα τι θα πει. Ντροπή σας, έχετε και δυο παιδιά. Ποιος νομίζει πως είναι; Έχω μιλήσει μαζί του και πάντα μου λέει "πόσο ευγενική είστε” και βγάζει μια τέτοια ανακοίνωση; Θα μου πει εμένα πως έχω χειριστεί την προσωπική μου ζωή; Να θυμηθούμε πως έχει χειριστεί εκείνος την προσωπική του ζωή. Κρίμα».

Ακολούθησε η νεότερη ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια όπου ανέφερε:

«Ειλικρινά και χωρίς καμία αίσθηση χιούμορ ή ειρωνείας, δεν αναφερόμουν σ’ εσάς στο δελτίο τύπου που εξέδωσα. Σε άλλη κυρία – παρουσιάστρια αναφερόμουν. Εάν αναγνωρίσατε τον εαυτό σας, λυπάμαι πολύ».

Το χαρακτηριστικό απόσπασμα της πρωινής δήλωσης του κ. Κούγια που αναφέρεται στον Γ. Καπουτζίδη και σε παρουσιάστρια του Open αναφέρει:

«Ιδιαίτερα για τον Καπουτζίδη,  αυτό το νέο  πρότυπο της κοινωνίας, που στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου  «Στην Υγειά μας» επί 3 ώρες, ανέλυε –παρουσίαζε  τον έρωτά του  με το σύντροφό του, ο οποίος του αφιέρωνε και του τραγουδούσε τραγούδια, ενώπιον των φυσιολογικών οικογενειών μας  και των φυσιολογικών παιδιών μας και ενώπιον εκατομμυρίων τηλεθεατών  και ο οποίος τόλμησε, για να προσβάλει τη τιμή και την υπόληψή μου και να θίξει τον φυσιολογικό τρόπο δημιουργίας οικογενείας, και ανήρτησε μια φωτογραφία μου μετά από επίθεση από μπράβο, για την οποία εκκρεμεί ποινική δικογραφία, του επιφυλάσσω ιδιαίτερη μεταχείριση στα δικαστήρια.

Την ίδια ιδιαίτερη μεταχείριση επιφυλάσσω και στην «επαγγελματία κυρία» της Μυκόνου, παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής στο Open TV, γιατί θα πρέπει να καταλάβει ότι ο τρόπος που αντιμετωπίζει την προσωπική και επαγγελματική της ζωή δεν της επιτρέπει να κάνει κρίσεις και να παρουσιάζει ένα νομικό  θέμα με τέτοιο παράνομο και προκατειλημμένο τρόπο,  όταν η παιδεία και η εν γένει προσωπικότητά της δεν είναι επαρκείς για να προσεγγίζει τέτοιου είδους θέματα.

Επιτέλους, αυτή η δικτατορία των ιδιαιτεροτήτων, όπου όποιος τολμά, ακόμη και Δικηγόρος που υπερασπίζεται Έλληνα πολίτη, να αναφέρει τη λέξη ομοφυλόφιλος, αυτομάτως χαρακτηρίζεται ατιμώρητα και ασχολίαστα  ως ομοφοβικός και ρατσιστής, θα πρέπει να τελειώνει γιατί στο τέλος – τέλος,  λόγω του ότι είμαστε και η συντριπτική πλειοψηφία, εν αντίθεσει με τις ιδιαιτερότητες, εκτός από το να σεβόμαστε την ιδιαιτερότητά τους, έχουμε το απόλυτο δικαίωμα και υποχρέωση να προασπίζουμε, να διαφημίζουμε και να προωθούμε το φυσιολογικό τρόπο ζωής και το φυσιολογικό τρόπο δημιουργίας οικογένειας και παιδιών, γιατί αλλιώς η κοινωνία μας, κατά τη κρίση μας, θα καταστραφεί και το μέλλον των παιδιών μας θα είναι ένα ανισόρροπο και διαταραγμένο μέλλον που θα οδηγήσει τους ανθρώπους σε επιλογές ψυχικής και προσωπικής ανισορροπίας και ανεξήγητα αδιέξοδα.

Ο κάθε άνθρωπος, είτε είναι άντρας, είτε είναι γυναίκα,  έχει το δικαίωμα να διαθέτει το σώμα του όπως θέλει, έχει το δικαίωμα ελεύθερα να κάνει τις δικές τους ερωτικές και σεξουαλικές επιλογές, έχει το δικαίωμα εάν θέλει να τις διαφημίζει με τον οποιοδήποτε τρόπο, αλλά και όλοι εμείς έχουμε την υποχρέωση να σεβόμαστε την κάθε επιλογή των συνανθρώπων μας, αλλά έως εκεί και καθόλου παραπέρα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ορκίζεται, ανήμερα των γενεθλίων του, στη Θήβα ο Στέφανος Κασσελάκης
Στις 11.00 το πρωί στο Κέντρο Εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων στη Θήβα η τελετή ορκωμοσίας - Παρών θα είναι και ο σύζυγός του, Τάιλερ Μακμπέθ
Ορκίζεται, ανήμερα των γενεθλίων του, στη Θήβα ο Στέφανος Κασσελάκης