Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μομφεράτος: Το λεγόμενο κίνημα το μόνο που θέλει είναι να πεθάνει ο Κουφοντίνας

«Ο Κουφοντίνας ζωντανός θυμίζει τους νεκρούς του», ανέφερε ο γιός του δολοφονηθέντος Νίκου Μοφεράτου

Ο γιος του Νίκου Μομφεράτου, που δολοφονήθηκε από την «17 Νοέμβρη» μίλησε στην εκπομπή LIVE NEWS για την ανακοίνωση των θυμάτων της τρομοκρατίας για τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

«Εμείς λυπούμεθα που έχει γίνει πάλι η τρομοκρατία θέμα πολιτικής αντιπαράθεσης, γιατί περί αυτού πρόκειται» ανέφερε ο κ. Γιώργος Μομφεράτος, σημειώνοντας ότι τα ζητήματα μεταθέσεων που αναφέρονται είναι απλώς μια αφορμή και όχι η ουσία.

«Με την ανακοίνωσή μας ζητούμε από τον κ. Κουφοντίνα να σταματήσει την απεργία πείνας του και να διεκδικήσει όποια δικαιώματα θεωρεί ότι καταπατούνται μέσα από τη δικαστική οδό» συμπλήρωσε ο κ. Μομφεράτος.

«Και το ίδιο ζητούμε από τους οπαδούς του, που δεν φαίνεται να θέλουν να τη σταματήσει, αλλά έχουν άλλα στο μυαλό τους» συμπλήρωσε ο γιος του Νίκου Μομφεράτου, που δολοφονήθηκε από τη «17Ν» στις 21 Φεβρουαρίου του 1985.

«Είναι περιθωριακές οι ομάδες που έχουν τις φαντασιώσεις της 17Ν περί ανατροπών πολιτευμάτων, παρ’ όλα αυτά έχουν μια διεκδικητικότητα και φωνή δυνατή και ακούγονται με τις δράσεις που κάνουν και αναρωτιέται κανείς τι επιδιώκουν» ανέφερε ο κ. Μομφεράτος για τους υποστηρικτές του Δημήτρη Κουφοντίνα.

«Ο Κουφοντίνας ζωντανός θυμίζει τους νεκρούς του, όμως αυτοί θέλουν το δικό τους νεκρό» πρόσθεσε, και συμπλήρωσε πως ο «Λουκάς» της «17Ν» τους κάνει κακό όσο βρίσκεται εν ζωή.

Πηγή: megatv

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Αλλαγή «πλεύσης» από το δήμο για το ξύλινο ντεκ στην Λ. Νίκης
Για εξοικονόμηση πόρων και επιτάχυνση της διαδικασίας, κάνει λόγο η διοίκηση Αγγελούδη – Σε συνεννόηση με την Περιφέρεια για ένταξη του έργου στο νέο...
Θεσσαλονίκη: Αλλαγή «πλεύσης» από το δήμο για το ξύλινο ντεκ στην Λ. Νίκης
Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Κάθε ανήλικος ηλικίας κάτω των 13 ετών δεν θα μπορεί, χωρίς να συνοδεύεται από έναν ενήλικο, να κυκλοφορεί από τις 23.00 έως τις 06.00 σε δημόσιους...
Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία