Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μπαλάσκας: 110 αστυνομικοί στη Λαμία φυλάνε το «σκήνωμα» του Κουφοντίνα

Ο συνδικαλιστής αστυνομικός ανακάλεσε στη συνέχεια την έκφραση

Καλεσμένος στο στούντιο της εκπομπής "Καλημέρα Ελλάδα" στον ANT1 ήταν σήμερα ο συνδικαλιστής αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας.

Αναφερόμενος στις επιθέσεις κατά αστυνομικών ο Σταύρος Μπαλάσκας το τελευταίο διάστημα είπε:

«Ξέρουμε ότι είμαστε στόχος από τους Κουφοντινόφιλους. Από αυτούς τους τύπους που έχουν αρχίσει να βγαίνουν προς τα έξω και να απειλούν τις αθώες ζωές των αστυνομικών», είπε, αναφερόμενος σε δύο σοβαρά περιστατικά όπως είπε, το ένα στην Καισαριανή και το άλλο που αφορούσε στην επίθεση με μολότοφ σε διερχόμενο περιπολικό. Ευτυχώς ήταν περιπολικό και δεν ήταν δικυκλιστές γιατί θα τους είχαν φάει λάχανο, τόνισε χαρακτηριστικά.

«Σε κάθε περίπτωση» συνέχισε, «έχουμε πάρα πολλά προβλήματα. Στη Λαμία τα έχουν παίξει οι συνάδελφοι. Σχεδόν 110 αστυνομικοί φυλάνε το σκήνωμα του Κουφοντίνα. Άμα σας πω πόση δύναμη έχει όλος ο νομός θα μας φύγουν τα μαλλιά. Είναι τρελό αυτό» είπε. 

 «Δηλαδή τον θεωρείτε ήδη νεκρό και λέτε για σκήνωμα;» τον ρώτησε δημοσιογράφος. «Το θέμα είναι πολιτικό, εγώ είμαι συνδικαλιστής, δεν με ενδιαφέρει ο κ. Κουφοντίνας. Με ενδιαφέρει να μην κλάψω άλλο συνάδελφό μου», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μπαλάσκας.

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος είπε απευθυνόμενος στον κ. Μπαλάσκα ότι κανείς δεν συμφωνεί με τις εναντίον σας, "αλλά το να βγαίνετε ως εκπρόσωπος συνδικαλιστικός και να λέτε για σκήνωμα, θεωρώ ότι προσβάλει πρωτίστως εσάς. Αν δεν το καταλαβαίνετε πρόβλημά σας" με τον κ. Μπαλάσκα να απαντά: «Δεν το καταλαβαίνω και είναι πρόβλημά μου». 

Πάντως λίγο αργότερα και έπειτα από την παρέμβαση του Γιώργου Παπαδάκη ο κ. Μπαλάσκας ανακάλεσε την έκφραση "σκήνωμα".  

Δείτε παρακάτω τα όσα έγιναν 

*φωτ. αρχείου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ