Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ο σεισμός «χτύπησε» τον βουλευτή Χρήστο Κέλλα σε ζωντανή σύνδεση (VIDEO)

Βρισκόταν σε σύνδεση μέσω Skype όταν χτύπησε ο σεισμός

Tην ώρα του χθεσινού σεισμού των 5,9 Ρίχτερ στη Θεσσαλία, ο βουλευτής Λάρισας με το κόμμα της ΝΔ, Χρήστος Κέλλας βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra Channel, μέσω Skypeμιλώντας από το κινητό του τηλέφωνο.

Ο βουλευτής της ΝΔ αναστατώθηκε την ώρα του σεισμού, ενημερώνοντας τους συνομιλητές του πως γίνεται μεγάλος σεισμός.

Ο βουλευτής Λάρισας ανέφερε πως από τον σεισμό άνοιξε ο τοίχος πίσω του.

Σημειώνεται ότι πολύ ισχυρή σεισμική δόνηση με μέγεθος 5,9 στην κλίμακα Ρίχτερ, με επίκεντρο 16 χιλ. νοτια-νοτιοδυτικά της Ελασσόνας σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στις 20.38 όπως ανακοίνωσε εκ των μέρους των φορέων συγκρότησης του Ενιαίου Εθνικού Σεισμολογικού Δικτύου, το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Σε επιφυλακή είναι οι επιστήμονες μετά τον νέο ισχυρό σεισμό μεγέθους 5,9 Ρίχτερ που σημειώθηκε στην Ελασσόνα. Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο καθηγητής Ευθύμιος Λέκκας, δεν ήταν μετασεισμός αλλά ένας νέος σεισμός που προήλθε από την ενεργοποίηση ενός καινούργιου κλάδου του ρήγματος της περιοχής, του βορειοδυτικού. Ο κ. Λέκκας πρόσθεσε ότι τώρα όλα πάνε από την αρχή και δεν απέκλεισε έναν μετασεισμό του σεισμού της Πέμπτης ακόμη και του ίδιου μεγέθους.

Ήδη έχει σημειωθεί ένας ακόμη μετασεισμός 4 Ρίχτερ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ