Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Το ΤΖΟΚΕΡ γιορτάζει την Ημέρα της Γυναίκας με μεγάλο έπαθλο 1,3 εκατ. ευρώ

Διαδικτυακή κατάθεση δελτίων από το σπίτι μέσω tzoker.gr

Κέρδη 1,3 εκατ. ευρώ μοιράζει απόψε το ΤΖΟΚΕΡ, μετά το τζακ ποτ που σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη. Στην κλήρωση για το  μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού, που θα πραγματοποιηθεί στις 10 το βράδυ, συμμετέχουν οι παίκτες που καταθέτουν διαδικτυακά τα δελτία τους μέσω του tzoker.gr ή της εφαρμογής TZOKEΡ.

Το ΤΖΟΚΕΡ γιορτάζει την Ημέρα της Γυναίκας

Αυτό το Σαββατοκύριακο, το ΤΖΟΚΕΡ γιορτάζει την Ημέρα της Γυναίκας, με το Happy Women’s weekend και μια μοναδική προσφορά στο tzoker.gr, για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην αποψινή κλήρωση μέσω του tzoker.gr έχουν προθεσμία έως τις 21:30 για να καταθέσουν τα δελτία τους.

Πώς γίνεται η online κατάθεση δελτίων

Για να μπορείτε να καταθέτετε διαδικτυακά τα δελτία σας από το σπίτι, πρέπει να δημιουργήσετε λογαριασμό στο tzoker.gr  ή στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ, η οποία είναι διαθέσιμη δωρεάν από το App Store ή μέσω του tzoker.gr πατώντας εδώ (συσκευές με Android). Ακολουθώντας απλά βήματα, πραγματοποιείτε την εγγραφή σας και, κάθε φορά που θέλετε να παίξετε ΤΖΟΚΕΡ online, συνδέεστε στον λογαριασμό σας. Στη συνέχεια επιλέγετε αριθμούς, συμπληρώνετε στήλες και καταθέτετε το δελτίο σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ