Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νεκρός 67χρονος στο Κιλκίς - Τον μαχαίρωσε και τον σκότωσε ο ανιψιός του

Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ο νεαρός ανιψιός φέρεται να μαχαίρωσε το θείο του ενώ όργωναν στα χωράφια τους

Σοκαρισμένη η μικρή κοινωνία του λεκανοπεδίου Μουριών δεν μπορεί να καταλάβει το πως και το γιατί έγινε το άγριο φονικό μέσα στον κάμπο του Μυριοφύτου σήμερα το μεσημέρι.

Το τραγικό συμβάν έγινε την ώρα που ανιψιός και θείος όργωναν με τα δυο τους τρακτέρ τα χωράφια τους. Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ο νεαρός ανιψιός φέρεται να μαχαίρωσε το θείο του, ο οποίος και ήταν ήδη νεκρός όταν διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Κιλκίς.

Ανεξήγητο το φονικό για τους κατοίκους της μικρής κοινωνίας, αφού ο θείος διατηρούσε πολύ θερμές σχέσεις με την τετραμελή οικογένεια του φερόμενου ως δράστη, όπως δήλωσαν κάτοικοι της περιοχής στο eidisis.gr. Ο άτυχος 67χρονος αγρότης ζούσε μόνος του στο Μυριόφυτο, ενώ η οικογένεια του αδελφού του στο γειτονικό Σ.Σ Μουριών. Ο νεαρός κρατείται στο Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς, άνδρες του οποίου διενεργούν την προανάκριση.

Ο 67χρονος αγρότης που βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στο χωράφι του ήταν γνωστός αγροτοσυνεταιριστής στο Κιλκίς, άτομο ιδιαίτερα αγαπητό, γι’ αυτό και η είδηση του θανάτου του έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.

Πηγή: eidisis.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ