Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ομολόγησε και προφυλακίστηκε 27χρονος που μαχαίρωσε και σκότωσε το θείο του

Tι δήλωσε ο δικηγόρος του

Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως προφυλακίστηκε ο 27χρονος που μαχαίρωσε και σκότωσε το θείο του σε χωριό του Κιλκίς.

Σύμφωνα με το eidisis.gr, o δικηγόρος Θεσσαλονίκης Κώστας Τσάκος συνέδραμε νομικά τον κατηγορούμενο ενώπιον της κ. ανακρίτριας. Μετά την απολογία του, το μεσημέρι της Τρίτης, ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στις Φυλακές Νιγρίτας. Εξερχόμενος των δικαστηρίων του Κιλκίς ο  κ. Τσάκος δήλωσε:

«Με σύμφωνη γνώμη της ανακρίτριας και της εισαγγελέως ο κατηγορούμενος προφυλακίστηκε. Έχει ομολογήσει τα πραγματικά περιστατικά της πράξης, έχει δηλώσει ότι αυτή η πράξη δεν τελέστηκε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, εξέθεσε στην κ. ανακρίτρια  τους λόγους οι οποίοι τον οδήγησαν στην τέλεση της συγκεκριμένης πράξης… Πρέπει βέβαια να πούμε ότι πρόκειται για μια οικογενειακή τραγωδία την οποία πρέπει να σεβαστούμε όλοι και να δούμε ποια ήταν τα αίτια που οδήγησαν το μαχαίρι στο χέρι του δράστη.

Ζητήσαμε από την κ. ανακρίτρια κι έχω την εντύπωση ότι θα γίνει δεκτό το αίτημά μας , να διενεργηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για να δούμε αν υπάρχει κάποιο άλλο έδαφος που έπαιξε ρόλο στην τέλεση της συγκεκριμένης πράξης από τον δράστη.

Ο κατηγορούμενος έχει δώσει τις εξηγήσεις του στην κ. ανακρίτρια, η σχέση του με τον εκλιπόντα έχει περάσει από πολλά στάδια κι όλα αυτά τα  εξέθεσε στην κ. ανακρίτρια.

Δεν θέλω να πούμε κάτι άλλο».

Πηγή: eidisis.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρωτοφανής επιλογή παίκτη στον «Εκατομμυριούχο» - Δεν άκουσε το κοινό (VIDEO)
Η ερώτηση για την κίνηση της Αθήνας, το κοινό και η απόφαση του παίκτη που άφησε τον Αρναούτογλου με το στόμα ανοιχτό
Πρωτοφανής επιλογή παίκτη στον «Εκατομμυριούχο» - Δεν άκουσε το κοινό (VIDEO)