Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Στον εισαγγελέα οι 14 συλληφθέντες για έκδοση άδειων οδήγησης έναντι αμοιβής

H δικογραφία περιλαμβάνει τουλάχιστον 200 περιπτώσεις έκδοσης αδειών, έναντι χρηματικής αμοιβής

Σε 14 ανέρχονται οι συλλήψεις για την υπόθεση διευκόλυνσης έκδοσης αδειών οδήγησης με επίκεντρο τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Πιερίας. Προηγήθηκε μεγάλη επιχείρηση της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων των Σωμάτων Ασφαλείας, κατόπιν έρευνας που ξεκίνησε τους προηγούμενους μήνες.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκονται υπάλληλοι της συγκεκριμένης Υπηρεσίας, ιδιοκτήτες σχολών οδηγών και ιδιώτες.

Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, η δικογραφία περιλαμβάνει τουλάχιστον 200 περιπτώσεις έκδοσης αδειών, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Κατά τις ίδιες πηγές, ο «τιμοκατάλογος» διαμορφωνόταν ανάλογα με το είδος της διευκόλυνσης, ενώ ξεκινούσε από 100 ευρώ και έφτανε σε τετραψήφια ποσά.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν νωρίτερα στον εισαγγελέα Κατερίνης που τους απήγγειλε ποινική δίωξη για εγκληματική οργάνωση, ψευδή βεβαίωση, δωροληψία - δωροδοκία. Ακολούθως, παραπέμφθηκαν στον ανακριτή, από τον οποίο αναμένεται να πάρουν προθεσμία για να απολογηθούν τις επόμενες μέρες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Θεραπευτικές ενδείξεις για την αντιμετώπιση χρόνιου πόνου με κάνναβη
Επιστημονική εκδήλωση για τη φαρμακευτική κάνναβη θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου
Θεσσαλονίκη: Θεραπευτικές ενδείξεις για την αντιμετώπιση χρόνιου πόνου με κάνναβη
Θεσσαλονίκη: «Σε κίνδυνο Κορώνεια και Βόλβη» - Ερώτηση Μυλόπουλου στην ΠΚΜ
Ερώτηση της παράταξης «ΑΛΛΑΓΗ στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας» για τις πρωτοβουλίες της Περιφέρειας και υποβολή προτάσεων για την αποκατάσταση των...
Θεσσαλονίκη: «Σε κίνδυνο Κορώνεια και Βόλβη» - Ερώτηση Μυλόπουλου στην ΠΚΜ