Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Διπλή τραγωδία σε νοσοκομεία: Τέλος στη ζωή τους έβαλαν 2 ασθενείς

ekab

Τραγωδία σε Πάτρα και Λάρισα

Διπλή τραγωδία σε δύο διαφορετικά νοσοκομεία της χώρας σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, στο Νοσοκομείο του Ρίου μία 65χρονη γυναίκα έβαλε τέλος στη ζωή της πηδώντας από τον τρίτο όροφο.

Το περιστατικό συνέβη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Στο σημείο έσπευσε μονάδα του ΕΚΑΒ, αλλά η γυναίκα ήταν ήδη νεκρή.

Την ίδια ώρα, στην Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, ένας 80χρονος αποφάσισε επίσης να βάλει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της περίμενε τα αποτελέσματα των εξετάσεων να διαγνωστεί η νόσος για την οποία νοσηλευόταν τον τελευταίο μήνα στο νοσοκομείο.

Τον 80χρονο βρήκε νεκρό στο μπάνιο του θαλάμου λίγο πριν τις 6 χθες τα ξημερώματα η νοσηλεύτρια που πήγε στον θάλαμο για την πρωινή νοσηλεία.

Σύμφωνα με το larissapress.gr, ο ηλικιωμένος αυτοκτόνησε με το κορδόνι της πιτζάμας του.

Ο ηλικιωμένος φέρεται να είχε αφήσει και σημείωμα όπου εξηγούσε τους λόγους της πράξης του.

Υπενθυμίζεται ότι χθες Κυριακή αυτοκτόνησε, πέφτοντας από τον 7ο όροφο του Νοσοκομείου Βόλου, ένας 62χρονος ασθενής με κορωνοϊό.

Σύμφωνα με το e-thessalia.gr, ο ασθενής που νοσηλευόταν σε μονάδα covid ήταν πολύ καλά στην υγεία του και σε λίγες θα έπαιρνε εξιτήριο. Τίποτα δεν έδειχνε στη συμπεριφορά του ασθενούς ότι θα άνοιγε το παράθυρο και θα πηδούσε από τον 7ο όροφο.

Το πρωί είχε συνομιλήσει με τους γιατρούς και τις νοσοκόμες, σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα, και του είχε ανακοινωθεί ότι θα υποβληθεί σε τεστ ώστε να πάρει εξιτήριο.

Μία ώρα αφότου είχε τελειώσει το επισκεπτήριο των γιατρών, έβγαλε τα σωληνάκια, απευθύνθηκε στους τρεις ασθενείς που βρίσκονταν στον ίδιο θάλαμο μαζί του, τους είπε “ευχαριστώ για όλα“, άνοιξε το παράθυρο και πήδηξε στο κενό.  

Οι τρεις ασθενείς όπως και το νοσηλευτικό προσωπικό θα λάβουν ψυχολογική υποστήριξη.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ