Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Άγριο φονικό: Μπήκε στο σπίτι και μαχαίρωσε 2 αδέλφια - Νεκρά και τα δύο

Αναζητείται από την αστυνομία ο δράστης

Ένας νεαρός άνδρας είναι νεκρός μετά από άγριο αιματηρό επεισόδιο, με μαχαιρώματα, ενώ και η αδελφή του που μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση, υπέκυψε στα τραύματά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε λίγη ώρα πριν τις 8 το βράδυ στο σπίτι του νέου άνδρα, ηλικίας 30 ετών, στην περιοχή της Αγίας Τριάδας στην Μακρινίτσα.

Όπως αναφέρει το taxydromos.gr, η νεαρή γυναίκα, ηλικίας 28 ετών, είχε μεταβεί στο σπίτι της οικογένειάς της στη Μακρινίτσα, όπου βρίσκονταν ο αδελφός της. Στο σπίτι πήγε σύμφωνα με πληροφορίες και ο πρώην σύζυγος της γυναίκας που –άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες και ποιους λόγους – διαπληκτίστηκε με την 28χρονη και τον αδελφό της και τους επιτέθηκε με μαχαίρι, καταφέροντάς τους μαχαιριές σε σημεία του σώματός τους.

Το άγριο επεισόδιο κατέληξε σε τραγωδία, καθώς ο 30χρονος άνδρας, έφερε μαχαιριές σε ζωτικά όργανα, η μία εκ των οποίων κάτω από την καρδιά, και κατέληξε επί τόπου.

Η αδελφή του έφερε πολύ σοβαρές μαχαιριές και ήταν σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση. Οι γιατροί έδωσαν μάχη στο νοσοκομείο για να την κρατήσουν στη ζωή, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Μετά το επεισόδιο ο σύζυγος της 28χρονης μπήκε στο αυτοκίνητό του και τράπηκε σε φυγή, με κατεύθυνση σε άλλο χωριό του Πηλίου. Στην Αστυνομία σήμανε συναγερμός ο άνδρας καταδιώχθηκε από αστυνομικούς προκειμένου να συλληφθεί και έφτασαν μέχρι το σπίτι του στον Αγιο Βλάσιο, αναζητώντας τον.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η αστυνομική έρευνα για το αιματηρό επεισόδιο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη εταιρεία έρχεται στην Ελλάδα - Ανοίγει θέσεις εργασίας στη Θεσσαλονίκη
Η Cegeka επεκτείνει την παρουσία της στην Ελλάδα με νέο γραφείο στην Αθήνα - Στα άμεσα σχέδια η λειτουργία γραφείου και στη Θεσσαλονίκη
Μεγάλη εταιρεία έρχεται στην Ελλάδα - Ανοίγει θέσεις εργασίας στη Θεσσαλονίκη