Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πέθανε από κορωνοϊό ο σκιτσογράφος Δημήτρης Νικολαϊδης

Τις τελευταίες ημέρες νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο

Την τελευταία του πνοή άφησε ο σκιτσογράφος Δημήτρης Νικολαϊδης που τις τελευταίες μέρες έδινε μάχη με τον κορωνοϊό. 

Ο Δημήτρης Νικολαϊδης γεννήθηκε στο Ελευθεροχώρι Κιλκίς,  από Πόντιους γονείς. Ζούσε και έκανε σκίτσα στη Θεσσαλονίκη σε εφημερίδες, περιοδικά και τηλεόραση. Ασχολήθηκε επί χρόνια με το πολιτικό, αθλητικό, οικολογικό, κοινωνικό σκίτσο ενώ έκανε και σκίτσα για το αυτοκίνητο. 

Συμμετείχε σε ομαδικές και ατομικές εκθέσεις σκίτσου - κόμικς και δίδαξε σε ομάδες παιδιών, σε πολλούς φορείς και συλλόγους. Σε συνεργασία με διάφορους φορείς παρουσίασε επανειλημμένως διδακτικά προγράμματα σε σχολεία.

Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος εξέφρασαν «τη βαθιά τους θλίψη και οδύνη για τον αδόκητο χαμό του εξαίρετου συμπολίτη και ένθερμου Πόντιου αγωνιστή Δημήτρη Νικολαΐδη». Συλλυπητήρια εξέφρασαν επίσης ο πρόεδρος και το ΔΣ του Ποντιακού Πολιτιστικού Συλλόγου Καλλιθέας-Συκεών που συνεργάστηκαν με τον ταλαντούχο σκιτσογράφο «που υπήρξε για χρόνια μέλος και συνεργάτης του συλλόγου».

Ο Δημήτρης Νικολαΐδης είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με την εφημερίδα «Τύπος Θεσσαλονίκης» και όλη η ομάδα του TyposThes εύχεται συλλυπητήρια στους οικείους του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανεβαίνει συνεχώς η βενζίνη – Μια ανάσα από τα 2 ευρώ το λίτρο η μέση τιμή (VIDEO)
«Το 60% είναι φόρος. Είμαστε η 3η πιο ακριβή χώρα στην αμόλυβδη στην Ευρώπη», είπε η πρόεδρος της Ένωσης Βενζινοπωλών Αττικής
Ανεβαίνει συνεχώς η βενζίνη – Μια ανάσα από τα 2 ευρώ το λίτρο η μέση τιμή (VIDEO)