Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Συλλυπητήρια της ΠΟΕ για το χαμό του σκιτσογράφου Δημήτρη Νικολαΐδη

Θλίψη και οδύνη εκφράζουν ο πρόεδρος και το ΔΣ της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος εκφράζουν με σημερινή τους ανακοίνωση την βαθιά τους θλίψη και οδύνη για τον αδόκητο χαμό του εξαίρετου συμπολίτη και ένθερμου Πόντιου αγωνιστή Δημήτρη Νικολαΐδη. Ο γνωστός σε όλους χαρισματικός σκιτσογράφος άφησε την τελευταία του πνοή την Τετάρτη 7 Απριλίου 2021 δίνοντας πολυήμερη και άνιση μάχη με τις επιπλοκές του κορωνοϊού.

Ο Δημήτρης Νικολαϊδης γεννήθηκε το 1969  στο Ελευθεροχώρι Κιλκίς και ζούσε με την οικογένειά του στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τις εκπομπές του σε τηλεοπτικούς σταθμούς, κατάφερε να μεταφέρει τη διδασκαλία του σκίτσου  στην Ελληνική τηλεόραση.

Συνεργάστηκε για χρόνια με πολλές εφημερίδες και περιοδικά ενώ συμμετείχε σε ομαδικές και ατομικές εκθέσεις σκίτσου – κόμικς. Ασχολήθηκε με το κινούμενο σχέδιο για τηλεοπτικές παραγωγές και διαφημίσεις. Μέσα από τα βιβλία του ταξίδεψε τους αναγνώστες με τον πιο ευχάριστο τρόπο στην εκμάθηση σκίτσου.

Συμμετείχε ενεργά στο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ποντίων Μενεμένης "Εύξεινος Πόντος" συνεργαζόμενος παράλληλα με πολιτιστικούς φορείς και σωματεία μεταφέροντας την αγάπη του για το σκίτσο σε ανθρώπους κάθε ηλικίας.       

"Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια, στην οικογένεια του εκλιπόντος και τους ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο, να αντιμετωπίσουν τον χαμό του δικού τους ανθρώπου", καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ